Trotinete electrice

Cu trotineta electrică puteți deplasa rapid prin companie, fie persoane sau articole mai mici de transport – puteți parcurge astfel orice distanță în incinta societății, în doar câteva secunde. Trotinetele electrice de transport pentru companii devin tot mai populare printre angajați, în activitatea lor zilnică.

Filtrele dvs.
Tip de produs
Preţ brut
23669
23669
24979
24979
-
Preţ net
19890
19890
20990
20990
-

Trotinete electrice de transport: cale liberă pentru noul tip de mobilitate în cadrul companieiBicicletele de companie nu oferă o suprafață suficientă de transport, echipamentele convenționale de transport sunt prea lente, iar în incinta societății dumneavoastră lucrurile s-ar putea mișca și mai rapid? Alăturați-vă tendinței în materie de trotinete electrice! Deoarece, aceste mijloace agile de transport îmbină avantajele noului tip de mobilitate, în orice companie.Ce sunt trotinetele electrice de transport?De fapt, trotinetele electrice sunt cele tipice, care în prezent au devenit elemente integrante ale spațiilor urbane. Însă, trotinetele electrice pentru companii pot oferi mai mult de atât. Fiind o combinație între bicicletă electrică, echipament de transport, trotinetă și bicicletă cargo, ele au mai multe scopuri decât simpla deplasare a colegilor dumneavoastră din punctul A în punctul B:  • Scaun confortabil, cu urcare și coborâre rapidă

  • Structură care nu se răstoarnă, cu 3 roți

  • Autonomie mare la fiecare încărcare a acumulatorului

  • Piesele și recipientele de mici dimensiuni pot fi deplasate în coșul de transport sau pe suprafața de încărcare


Pentru cine sunt potrivite trotinetele electrice de transport?Trotinetele electrice sunt foarte adecvate pentru companii de producție sau firme cu incinte mari și halele fabricilor. Aici, angajații parcurg zilnic trasee lungi. Cu ajutorul echipamentului de asistență pentru transport, distanțele mari pot fi străbătute mai rapid decât pe jos – acest lucru economisește timp și efort. Suplimentar, pe suprafața de încărcare pot fi transportate și obiecte.Grație designului compact, o trotinetă electrică este, de asemenea, o alternativă ingenioasă pentru pregătirea comenzilor, cu ajutorul căreia culoarele lungi ale depozitelor devin dintr-o dată rute scurte. Aproape întâmplător, datorită trotinetelor electrice, comanda este totodată pregătită mult mai repede pentru procesarea ulterioară.Unde pot circula trotinetele electrice pentru companii?În halele dumneavoastră de producție se aplică reguli generale de siguranță, pe care le îndepliniți cu o trotinetă electrică verificată, marcaje rutiere, precum și reguli de conduită pentru circulația internă.Cu toate acestea, în anumite zone ale incintei exterioare, precum și pe drumurile publice, se aplică reglementările codului rutier. Prin urmare, pentru utilizarea trotinetelor electrice în traficul rutier este necesară o autorizație corespunzătoare.Nu uitați: dacă faceți tranziția vehiculelor dumneavoastră interne sau a parcului auto la mobilitatea electrică, aveți nevoie în același timp și de o infrastructură de încărcare adecvată. Vă oferim cu plăcere informații cuprinzătoare despre gama noastră de produse electrice. Pur și simplu contactați-ne.