Recipiente de siguranță, recipiente de transport

Așa cum spune numele deja: recipientele de siguranță și recipientele de transport permit transferul în siguranță al lichidelor periculoase și materialelor periculoase pe căile de transport publice și interne, precum și depozitare, dozarea și eliminarea în siguranță a mediile inflamabile și agresive, precum și a acizilor și leșiilor.

În categoria Recipiente de siguranță, recipiente de transport vă oferim produse ale următoarelor mărci: Justrite, FALCON, eurokraft pro, CEMO, PRESSOL, ZARGES.

Filtrele dvs.
  Marcă
  Tip de produs
  Durabilitate
  Înălțime [mm]
  Volum
  Caracteristică
  Material
  Pentru medii
  Proprietăţile materialului
  Preţ brut
  Preţ net
  Relevant
  Număr articole: 88

  Recipiente de siguranță și transport: soluția optimă pentru siguranță operațională  De la lichide ușor inflamabile și până la agenți de curățare agresivi: în orice companie cu laborator, linie de producție sau atelier, substanțele periculoase reprezintă un subiect important. Legiuitorul a adoptat numeroase reglementări în acest sens, pentru a garanta protecția mediului, siguranța personalului și fluxul operațional fără probleme. Aceste reglementări sunt busola dumneavoastră, cu care puteți găsi recipiente de siguranță și transport adecvate la kaiserkraft. Noi vă oferim aici o imagine de ansamblu a celor mai importante aspecte cu privire la alegere.  Ce spune legislația despre utilizarea recipientelor de siguranță și transport?  Pentru manipularea substanțelor periculoase trebuie să respectați numeroase regulamente și legi, care sunt aplicabile în compania dumneavoastră în funcție de tipul de activitate și cantitatea de substanțe și care definesc produsele de siguranță necesare.  Printre altele, sunt importante regulamentele TRGS 510 „Depozitarea substanțelor periculoase în recipiente transportabile'', precum și TRGS 526 („Standard de laborator'') și Ordonanța privind securitatea și siguranța în muncă (BetrSichV).  TRGS 510 se referă, de exemplu, la folosirea unor cantități mici la locul de muncă și prevede că trebuie limitate cantitățile disponibile de substanțe periculoase la necesarul zilnic, respectiv necesarul unei ture. Rezervele trebuie depozitate în recipiente de siguranță corespunzătoare, adecvate în acest scop, și trebuie etichetate în mod reglementar.  Esența tuturor directivelor este clară: fiecare substanță periculoasă, care ar putea afecta în vreun fel mediul înconjurător, siguranța sau sănătatea angajaților, trebuie depozitată în recipiente de siguranță adecvate. Acest principiu se aplică în orice etapă logistică – de la recepția mărfurilor, la depozitare, dozare și până la eliminare.  Pentru fiecare dintre aceste etape există recipiente specifice, echipamente de depozitare și norme de siguranță suplimentare. Cu toate acestea, în general se aplică cerințe similare:


  • Materialul unui recipient trebuie să se potrivească obligatoriu cu condițiile de risc ale conținutului. În plus, în orice caz trebuie să fie asigurată rezistența împotriva mediilor.

  • Există o obligație de etichetare, pentru respectarea căreia compania este însăși responsabilă.

  • Mărimea recipientului respectiv trebuie să ia în calcul o anumită limitare a cantității.

  • Manipularea substanțelor periculoase se supune obligației periodice de control și obligației permanente de documentare.


  Cum aleg recipientele de siguranță și transport?  Recipientele de siguranță și transport de la kaiserkraft sunt adaptate atât în funcție de anumite lichide, respectiv substanțe periculoase, cât și în funcție de anumite domenii de utilizare. Prin urmare, aceste două aspecte trebuie să fie prioritare atunci când faceți selecția.  Pentru alegerea materialului vă recomandăm să aruncați o privire la lista privind rezistența recipientelor de siguranță. Aceasta vă oferă o imagine de ansamblu. Scopul utilizării reprezintă al doilea punct important: un recipient de eliminare este construit diferit și are alte caracteristici față de un recipient de spălare și înmuiere pentru curățarea pieselor de mici dimensiuni.  Dacă aceste aspecte au fost clarificate, urmează pagina produsului în sine. Aici, cea mai importantă caracteristică este conținutul necesar. În acest sens, ar trebui să analizați exact cantitatea de conținut care este efectiv necesară, de exemplu, într-un recipient de dozare la fiecare post de lucru și pentru fiecare utilizare. Nu faceți calcule prea generoase, fiindcă limitarea cantității reprezintă un aspect important al minimizării pericolelor.  Ulterior, o idee bună este întotdeauna să descoperiți categoria cu articole de etichetare și autocolante, pentru a achiziționa produsele necesare respectării obligației de marcare – în măsura în care recipientul de siguranță și transport nu le conține deja.  Recipiente de siguranță și transport de la kaiserkraft  Fiecare produs destinat manipulării substanțelor periculoase de la kaiserkraft corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. Aflați informații mai detaliate pe fiecare pagină de produs. În mod alternativ, nu ezitați să ne contactați.  În funcție de scopul utilizării și de conținut, recipientele oferă elemente importante, precum dispozitive împotriva răspândirii flăcărilor, dispozitive de dozare, opțiuni de transport sau supape de suprapresiune, care vă protejează angajații și le ușurează munca.  Oferta noastră este însoțită de accesorii bine gândite, care sporesc și mai mult această siguranță. De exemplu, aruncați o privire asupra gamei noastre de pompe speciale pentru substanțe periculoase. În plus, oferim pâlnii, vane de captare și accesorii pentru manipularea butoaielor. Sau pur și simplu întrebați-ne cum puteți organiza managementul dumneavoastră al substanțelor periculoase, astfel încât să fie și mai sigur.  V-ar putea interesa și aceste produse:  Containere IBC | Butoi cu gât larg | Mașini de curățare | Pompe electrice | Lianți pentru ulei | Dușuri oculare | Vane de captare Justrite | Vane de captare CEMO