Pompe

În interesul oamenilor și al mediului, substanțele periculoase necesită multă atenție și prudență. Acest aspect este valabil și pentru golirea, transvazarea și umplerea lichidelor precum chimicale, acizi sau leșii. Aici intervin experții – de exemplu pompele noastre speciale, care asigură siguranță maximă la manipularea substanțelor periculoase.

În categoria Pompe vă oferim produse ale următoarelor mărci: Lutz, Jessberger, PRESSOL, CEMO, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 160

Pompe – electrice, cu aer comprimat și manualeDacă doriți să goliți un butoi, rapid și complet, răsturnați-l. Cel puțin, în teorie. În practică, de regulă, această metodă nu este nici permisă, nici recomandată. Dacă lichidul din butoi este periculos pentru om și mediu înconjurător, pompele de la kaiserkraft reprezintă alternativa mai bună. Cu ele, umplerea și transvazarea din canistre, butoaie sau containere tip cisternă nu este doar sigură, ci inclusiv confortabilă.Pentru ce sunt necesare pompeleAnumite substanțe și amestecuri reprezintă un pericol pentru mediu, chiar și în cantități mici. De aceea, legislația impune păstrarea lor în recipiente adecvate pentru substanțe periculoase și securizarea cu vane de captare Există reglementări stricte și pentru umplere și transvazare. Pompele noastre îndeplinesc toate standardele de siguranță actuale și împiedică în mod fiabil ca orice picătură să cadă alături. Condiția de bază este ca dumneavoastră să vă decideți asupra pompei potrivite. Noi vă ajutăm cu plăcere în acest sens.Astfel găsiți pompa potrivităAtunci când auziți cuvântul „pompe'' vă gândiți la o muncă istovitoare? Vă puteți lua adio de la această idee. Seturile noastre electrice de pompare trebuie doar conectate și pornesc prin apăsarea unui buton. Restul merge, practic, de la sine. Nici măcar nu trebuie să așteptați mult timp. Acest avantaj este asigurat cu debitele de 80 de litri pe minut și mai mult. Este atât de confortabil pe cât pare.Este important ca pompa să fie proiectată pentru lichidul ce urmează a fi pompat. La noi în magazin găsiți pompe pentru:


  • Substanțe chimice, acizi și substanțe alcaline

  • Motorină și ulei combustibil

  • Substanțe alcaline foarte lichide, hidroxid de sodiu, hidroxid de potasiu, apă cu amoniac, acid formic, acid acetic

  • Uleiuri subțiri și motorină

  • Lichide pe bază de apă, lubrifianți și uleiuri minerale


Cu funcția de filtrare din magazinul nostru online puteți restrânge căutarea. Același lucru este valabil pentru varianta de pompă. La urma urmei, aceasta trebuie să se potrivească cu recipientul.

De aceea, în materie de pompe se face diferența între:
  • Pompe pentru recipiente mici

  • Pompe pentru butoaie

  • Pompe pentru containere


Pentru recipiente mici și utilizare ocazională puteți apela la pompe acționate manual. Și acestea sunt disponibile la kaiserkraft, la fel precum contoare de debit pentru transvazarea unor cantități exacte. Pentru informații suplimentare referitoare la pompele de mână citiți ghidul nostru „Informații cu privire la transvazarea corectă și sigură cu pompe de mână''.Aceste proprietăți sunt, de asemenea, importanteDacă ați găsit pompe adecvate pentru recipientul relevant și lichidul dinăuntru, aruncați o privire la detalii, spre exemplu adâncimea de imersie. Aceasta este întotdeauna adaptată la recipient (recipient mic, butoi, container) și ar trebui să fie puțin mai mare decât recipientul în sine, pe care vreți să îl goliți. În plus, pompele noastre sunt diferite în ceea ce privește puterea și cantitatea de pompare. Dacă transvazați lichide cu o densitate și vâscozitate ridicată, merită să achiziționați o pompă cu putere ridicată.Sunteți nesiguri? Întrebați. Vă susținem cu plăcere în ceea ce privește căutarea pompei perfecte. Este valabil, de asemenea, în cazul altor accesorii pentru gestionarea substanțelor periculoase, precum rezervoare și containere pentru depozitare în siguranță, recipiente de transport și accesorii pentru manipularea butoaielor.V-ar putea interesa și aceste produse:Mașini de curățare | Cuve din plastic | Pompe de ulei | Butoi cu gât larg | Containere IBC | Dușuri oculare | Vane de captare Justrite | Vane de captare CEMO