Pungi cu bule de aer

Cu ajutorul pungilor cu bule de aer protejați mărfurile fragile în mod optim împotriva deteriorărilor și umidității. Datorită greutății reduse, costurile de expediție rămân scăzute. Puteți alege între pungi ESD, pungi clasice cu bule de aer, pungi din spumă și chiar genți termice. Deosebit de populare sunt modelele cu închidere autoadezivă și pungile antistatice.

Pungi cu bule de aer: împachetare sigură, transport sigurRezistente la praf, rezistente la zgârieturi și protejate împotriva impacturilor: așa călătoresc cel mai bine mărfurile fragile. Pungile cu bule de aer reprezintă soluția rapidă de ambalare pentru electronice moderne, materiale delicate sau piese mici de toate tipurile. Pentru expedierea ecologică se pretează pungile sustenabile cu bule de aer, din plastic reciclat.Pungă cu bule de aer vs. folie cu bule de aer – când o aleg pe care?Atunci când vine vorba despre umplere, căptușire și protejare, eficiența la ambalare și expediere este la fel de importantă precum efectul de protecție al soluției alese. Chiar dacă foliile cu bule de aer și pungile cu bule de aer funcționează potrivit unui principiu identic, ele sunt adecvate pentru utilizări diferite.Pungile cu bule de aer • sunt prefabricate și pot fi utilizate imediat,

 • nu necesită alte sigilări suplimentare atunci când sunt sub formă de pungi cu bule de aer, cu închidere autoadezivă,

 • sunt optimizate pentru multe mărimi de produse,

 • protejează produsul în sine împotriva punctelor de presiune, grație bulelor exterioare,

 • sunt deosebit de fiabile în versiunile ESD și termice, fiindcă ambalajul acoperă complet produsul,

 • nu produc reziduuri,

 • pot fi reutilizate,

 • sunt standardizate pentru anumite mărimi de produse.


Foliile cu bule de aer • sunt adecvate pentru orice geometrie și mărime,

 • pot fi utilizate în mod individual,

 • sunt ideale, de asemenea, pentru umplerea spațiilor goale din pachet,

 • se taie la mărime individuală și se fixează suplimentar,

 • produc reziduuri câteodată.


Dacă expediați în principal componente sau articole mici, pungile reprezintă alegerea mai economică și mai eficientă. Nu doar că pot fi depozitate mai compact, ci pot fi comandate și în funcție de necesități. Mai mult decât atât, pot fi expediate în ambalaje poștale compacte, cu taxe poștale reduse și nu trebuie neapărat să fie predate furnizorilor de servicii de curierat. Însă, dacă mărfurile sunt mai mari, mai voluminoase sau au forme mai neregulate, intervine folia infinită.Ce oferă pungile din spumă?Ca o categorie specială a pungilor din folie cu bule de aer, pungile din spumă sunt concepute în principal pentru protejarea suprafețelor sensibile – cum ar fi lemnul lăcuit sau metalul foarte lucios.Ele pot fi folosite suplimentar față de pungile cu bule de aer sau ca alternativă pentru produsele care sunt solide în sine, dar care trebuie ferite de zgârieturi, praf și umiditate. Dacă vă preocupă în primul rând protecția împotriva umezelii și prafului, optați pentru pungi cu fermoar și pungi plate, ca elemente complementare ușor de utilizat în logistica dumneavoastră de transport.Putem povesti mult despre ambalaje pentru expediere și transport. Și facem acest lucru – printre altele, în sfaturile noastre și tendințele în materie de ambalaje. Dacă doriți să discutați personal cu noi despre ele, pur și simplu contactați-ne.