Dulapuri de atelier

Lista de dorințe pentru un dulap perfect în atelier este scurtă: trebuie să fie rezistent la uzură, solid, organizat și proiectat pentru mediul de lucru în care este instalat. Noi putem scurta și mai mult această listă: ne dorim un dulap de atelier, de calitate superioară, din oțel.

În categoria Dulapuri de atelier vă oferim produse ale următoarelor mărci: C+P, LISTA, eurokraft pro, ANKE, mauser, Pavoy, eurokraft basic, Wolf.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 328

Dulap din oțel pentru atelier: lucrați la capacitate maximă!Scântei, murdărie și muncă dificilă: în atelier există activitate intensă. Scădeți viteaza de teama echipamentelor din atelier? Dimpotrivă! Cu dulapurile din oțel pentru atelier lucrați la capacitate maximă – la fel și gardienii ordinii dumneavoastră.Dulapurile noastre pentru atelier sunt caracterizate de opțiuni foarte variabile de amenajare: pe lângă polițele clasice, reglabile pe înălțime, dulapurile pot fi echipate cu polițe extensibile și sertare. Articolele pot fi depozitate și preluate în mod ergonomic. Piesele de mici dimensiuni își găsesc locul în sertare cu ajutorul seturilor de compartimentare – chiar și printre articole mari depozitate!
Dulapuri din oțel pentru atelier – cea mai bună alegere în materie de materialeOțelul este aproape indestructibil și rezistă la sarcini grele. De aceea, puteți păstra într-un dulap de atelier inclusiv componente sau scule electrice grele. Dulapurile de atelier din metal își protejează conținutul împotriva murdăriei și căldurii, împotriva influențelor mediului sau a hoților – grație mecanismelor de închidere.În funcție de model, acestea pot fi utilizate, de exemplu, ca dulap cu bază îngustă pentru materiale, ca dulap pentru scule direct lângă bancul de lucru sau ca post de lucru cu blat mare în partea superioară.În plus, oțelul este sustenabil prin natura sa. El poate fi reciclat ușor și este un material căutat în circuitul de reprelucrare. Însă, până atunci, dulapul dumneavoastră de atelier va rezista nenumărate ore de lucru. Fiindcă avantajele sale sunt convingătoare:  1. Necesită un nivel de mentenanță redus, este durabil și ușor de întreținut – nevoia de înlocuire scade semnificativ.

  2. Polițele și pereții despărțitori pot fi mutați sau modificați în funcție de nevoile de depozitare.

  3. Poate deveni un depozit pentru piese de mici dimensiuni cu ajutorul cutiilor de depozitare deschise.

  4. Cu uși glisante încape chiar și în cea mai mică nișă.

  5. Există în nenumărate variante, în funcție de nevoie și de posibilul conținut.Cum aleg dulapurile de atelier și ce trebuie să am în vedere?Modelele noastre de la mărci precum EUROKRAFTpro sunt proiectate pentru cele mai diverse medii de utilizare și pot fi amplasate, pe lângă atelier, în întreaga companie. Cu toate acestea, atunci când vă alegeți dulapurile cu sertare și compartimente pentru atelier ar trebui să aveți în vedere greutatea totală.Dulapurile de atelier, pentru sarcini grele, nu au doar o greutate proprie ridicată, ci greutatea se multiplică în mod semnificativ atunci când sunt complet încărcate. De aceea, ar trebui să verificați dacă podeaua de la locul de instalare poate susține astfel de sarcini. O verificare a capacității portante a pardoselii poate preveni pagube.Dulapurile cu uși cu canaturi și o bază îngustă prezintă, în mod special, un pericol de răsturnare. În cazul unei adâncimi, respectiv lățimi, de 50 – 60 cm ar trebui să ancorați dulapul pentru atelier în podea sau perete. Acest aspect influențează, de asemenea, alegerea dulapului și a locului de amplasare. Iar pentru depozitarea substanțelor periculoase în polițe cu vane se aplică norme speciale cu privire la caracteristicile modelului. Mai mult decât atât, respectați nivelurile generale de siguranță și cerințele referitoare la asigurare. Dulapurile universale din oțel, pentru atelier, cu încuietoare, corespund nivelului de siguranță S1 sau S2, conform DIN EN 14450. Astfel îndeplinesc condițiile de bază de protecție antiefracție și pot fi utilizate, de exemplu, ca dulap de vestiar.Vă oferim cu plăcere mai multe informații cu privire la potrivirea exactă a dulapului de atelier cu locul de utilizare. Ne puteți contacta oricând în această privință.
V-ar putea interesa și aceste produse:Extensii telescopice | Vitrine de perete | Vestiare de haine | Registre suspendate | Coșuri de sârmă | Dulapuri înalte | Dulapuri de birou EUROKRAFTpro