Dulapuri de atelier

Un dulap trebuie să fie: rezistent, simplu de întreținut, eficient, spațios. Permiteți-ne să vă prezentăm: dulapurile noastre din oțel. Fie că este un dulap clasic cu uși cu două canaturi, un dulap pentru depozitare sau un dulap pentru sarcini grele: alegeți cel mai reprezentativ material pentru stabilitate și rezistență: oțelul!

În categoria Dulapuri de atelier vă oferim produse ale următoarelor mărci: C+P, LISTA, EUROKRAFTpro, ANKE, Pavoy, mauser, EUROKRAFTbasic, Wolf.

Marcă
Tip de produs
Înălțime [mm]
640
640
2200
2200
-
Relevant
Număr articole: 332

Dulapuri din oțel: întruchiparea disponibilității universaleCând vine vorba despre beneficii maxime cu uzură minimă, dulapurile din oțel nu au aproape nicio alternativă în ceea ce privește depozitarea în companie. Particularitatea: metalul solid își demonstrează avantajele în orice mediu de lucru, iar în magazinul nostru online este disponibil în nenumărate variante și formate.


Pe lângă dulapurile din metal fixe, cu uși cu canaturi, puteți achiziționa, de exemplu, inclusiv dulapuri din oțel flexibile, pe role. În plus, puteți alege dintre variante cu sertare sau polițe – în funcție de materialele pentru care doriți să folosiți dulapul – fie ca dulap pentru unelte, dulap ecologic sau pur și simplu, dulap pentru materiale.De ce sunt recomandate dulapurile din oțel și care sunt proprietățile pozitive ale materialului?Fiind un material aproape indestructibil, oțelul este recomandat în companie peste tot unde este necesară o capacitate portantă mare, precum și în condiții de mediu mai dure. Acesta este cazul atât în depozit, cât și în zona de producție, în atelier, arhivă sau în spațiile comune.Oțelul protejează conținutul din dulap împotriva murdăriei și numeroaselor influențe ale mediului, susține o sarcină ridicată pe fiecare poliță și este extrem de durabil în ceea ce privește utilizarea zilnică.Dulapurile pentru sarcini grele sau dulapurile cu uși cu canaturi nu reprezintă doar o decizie bună din perspectivă economică, ele sunt totodată excepțional de sustenabile. Oțelul poate fi reciclat ușor și este un material căutat în circuitul de reprelucrare.Concluzia este, așadar, că dulapurile de oțel îndeplinesc numeroase cerințe privind amenajarea modernă a companiei:  • Ele necesită un nivel de mentenanță foarte redus, sunt durabile și ușor de întreținut – reducând astfel nevoia de înlocuire.

  • Ele pot adăposti articole grele, precum unelte sau piese, care, altfel, ar fi dificil de sortat în depozit.

  • Variantele universale sunt ideale pentru a fi personalizate cu cutii de depozitare deschise, sertare etc., astfel încât să răspundă cerințelor actuale de depozitare.

  • Pe măsură ce crește clasificarea de siguranță, crește și protecția antiefracție și siguranța împotriva incendiilor pe care o oferă dulapurile din oțel.


Unde este un dulap din oțel cea mai bună alegere în companie?Modelele noastre de la mărci precum Eurokraft și Quipo sunt concepute pentru o mare varietate de medii de utilizare diferite și pot fi amplasate teoretic în întreaga companie.Aveți în vedere, totuși, faptul că un dulap pentru sarcini grele are o greutate proprie mare și în anumite condiții, este posibil să nu fie adecvat pentru suprafața destinată. Ar trebui să excludeți această eventuală situație prin verificarea capacității portante a podelei.În special pentru a asigura dulapurile înalte cu o adâncime redusă și o lățime de 50 până la 60 cm, recomandăm întotdeauna ancorarea suplimentară a dulapurilor din oțel în podea sau perete.În medii speciale sau pentru utilizări în cazuri dificile, precum depozitarea substanțelor periculoase ar trebui să vă consultați cu experții noștri, respectiv să folosiți dulapurile din oțel special prevăzute pentru acest scop. Astfel, de exemplu, pentru utilizarea în sectorul alimentar, un dulap din oțel trebuie să fie conform HACCP și să fie realizat din oțel inoxidabil. Pentru depozitarea substanțelor periculoase în vane de captare, în dulap, se aplică alte cerințe riguroase cu privire la caracteristicile modelului.Ce grade de securitate se aplică dulapurilor din oțel?Dulapurile universale din oțel respectă numeroase seturi de reglementări, în funcție de opțiunile de utilizare. Dulapurile din oțel inoxidabil din clasa de incendiu A1, conform DIN EN 13501, pot fi folosite în bucătării mari, dar suplimentar ar trebui să fie conforme HACCP.Dulapurile universale din oțel, cu încuietoare, corespund gradului de securitate S1 sau S2, conform DIN EN 14450. Dulapurile de siguranță cu încuietoare oferă posibilitatea de asigurare a conținutului până la 30.000 de euro (privat). Mai mult decât atât, oferă protecție împotriva incendiilor ușoare. Prin urmare, aceste dulapuri sunt ideale pentru păstrarea documentelor neesențiale ale companiei sau pentru lucrurile personale ale angajaților. Nivelurile de rezistență superioare, conform EN 1143-1, conferă o protecție antiefracție în continuă creștere.Pe paginile produselor puteți vedea clar ce condiții și grade de securitate îndeplinește fiecare dulap din oțel. Dacă nu sunteți siguri în ceea ce privește potrivirea cu scopurile dumneavoastră de utilizare, ne puteți contacta oricând.
V-ar putea interesa și aceste produse:Extensii telescopice | Vitrine de perete | Vestiare de haine | Registre suspendate | Coșuri de sârmă | Dulapuri înalte | Dulapuri de birou EUROKRAFTpro | Fișiere Mauser