Echipamente de mărime mică

Odată stabilit conceptul pentru fitness la postul de lucru, urmează detaliile. Acestea includ echipamente de mărime mică, atent selecționate.

În categoria Echipamente de mărime mică vă oferim produse ale următoarelor mărci: VLUV, meychair ergonomics.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 41

Echipamente de mărime mică: trucul secret de fitness al profesioniștilorCross-trainerul, stația de forță și banda de alergare fac parte din echiparea de bază pentru sala de sport din cadrul companiei sau pentru zona de antrenamente. Dacă doriți să le oferiți angajaților provocări sportive variate, gândiți-vă inclusiv la echipamente de mărime mică. Instrumentele discrete nu ridică doar condiția fizică la următorul nivel, ci adesea reprezintă mai multe aparate de exerciții într-unul singur.Bineînțeles că echipamentele noastre de mici dimensiuni pentru fitness sunt excelente și în biroul de acasă – încercați!
Ce sunt echipamentele de mărime mică pentru fitness?Cele mai multe produse, care sunt incluse în categoria de echipamente de mărime mică pentru fitness, sunt vechi cunoștințe de la ora de sport: coarda și mingea medicinală, salteaua sau dispozitivele de echilibru există deja de mulți ani.Din motive întemeiate: costă puțin, nu ocupă aproape deloc spațiu și parțial au efecte uriașe. Sala modernă de fitness nu se bazează însă doar pe echipamentele clasice, ci extinde oferta, de exemplu, cu:  • Haltere de mici dimensiuni, precum gantere de tip dumbbell, kettlebell, gantere de gimnastică, gantere scurte pentru antrenamentele de forță libere

  • Benzi de rezistență pentru exerciții libere și exerciții de tracțiune, ca bucle sau benzi de forță

  • Saltele de yoga sau role din spumă, pentru exerciții de relaxare și mai multă mobilitateCum folosesc echipamentele de mărime mică la sporturile practicate în cadrul companiei?În timp ce achiziționați o dată aparatele de fitness, precum cross-trainerele sau benzile de alergare, și le puteți pune la dispoziția tuturor angajaților, în cazul echipamentelor de mărime mică aveți nevoie de mai multe seturi – de exemplu, pentru a putea echipa perfect participanții la ora de pilates din timpul pauzei de prânz.În plus, multe variante sunt supuse unei uzuri mai ridicate. De exemplu, benzile de fitness devin mai puțin elastice în timp și trebuie înlocuite. În cazul ganterelor este esențial să oferiți mai multe categorii de greutăți. Cel mai bine alegeți seturi de haltere pentru adevărați halterofili și gantere de fitness mai ușoare, între 0,5 și 4 kg, pentru gimnastică aerobică și antrenamente care folosesc greutatea corporală.Orice echipament de antrenament, care trece prin mai multe mâini în timpul exercițiilor ce provoacă transpirație, trebuie ca ocazional să fie dezinfectat temeinic. În acest sens, în sala de fitness trebuie să existe nu doar instrucțiuni de utilizare, ci inclusiv accesorii de curățare corespunzătoare.Nu în ultimul rând, ar trebui să aveți în vedere că sportul practicat de angajați implică riscuri de rănire și accidentare. Este important să stabiliți un cadrul juridic adecvat și să informați angajații cu privire la propria răspundere în ceea ce privește manipularea echipamentelor de mărime mică, a accesoriilor și aparatelor de fitness.