Lize modulare

Aveți nevoie de mai multe lize? Cumpărați una singură care poate face (aproape) tot. Cu lizele modulare de la EUROKRAFTpro sunteți pregătit pentru orice comandă de transport.

În categoria Lize modulare vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 302

Lize modulare de la EUROKRAFTpro – echipamente de transport pentru profesioniști adevărațiLiza dumneavoastră este utilizată mai des de o dată pe lună și transportă mai mult decât navete de băuturi pentru petrecerea companiei? Atunci, luați-vă acum un model pentru solicitări ridicate. Lizele modulare de la EUROKRAFTpro vă oferă calitate fără compromisuri. În plus, acestea pot fi adaptate în mod flexibil, în funcție de diferitele transporturi.Ce sunt lizele modulare și care sunt beneficiile lor pentru dumneavoastră?Imaginați-vă că achiziționați o liză și constatați cândva că aveți nevoie de o platformă mai mare. Poate vă trebuie chiar o platformă pentru pachete sau brațe portante pentru a transporta scaune. Atunci când vine vorba despre o liză convențională, aveți doar o singură opțiune: cumpărați o a doua.În schimb, pentru lizele modulare de la EUROKRAFTpro cumpărați doar o nouă platformă sau brațe portante. Deoarece aceste lize ale noastre se bazează pe un principiu modular. În secțiunea „Accesorii/Piese de schimb'' găsiți platforme alternative, brațe portante sau un nou set de roți. Astfel, vă puteți reconfigura liza cu ușurință.Asta înseamnă: achiziționând o liză modulară de la EUROKRAFTpro primiți nu doar una, ci mai multe lize diferite deodată. Acest aspect economisește spațiu, este sustenabil și pur și simplu, extrem de practic.Prin ce se mai disting lizele modulare de la EUROKRAFTpro?În timp ce dumneavoastră vă scutiți de cumpărarea mai multor lize, noi nu facem rabat de la nimic atunci când vine vorba despre lizele noastre modulare. În cele din urmă, numele EUROKRAFTpro reprezintă calitate superioară autentică și produse pe care vă puteți baza chiar și atunci când sunt utilizate intensiv. Acest lucru înseamnă:  • Materiale de calitate superioară

  • Capacitate portantă ridicată

  • Durabilitate

  • Design ergonomic pentru lucru fără a afecta spatele


La kaiserkraft suntem atât de încrezători în calitatea lizelor noastre, încât vă oferim o garanție completă de 10 ani. Din această privință, nu contează dacă angajații dumneavoastră plimbă de colo-colo navete de bere, frigidere sau piese de motoare.Cum procedați atunci când cumpărați o liză modulară?Achiziționați o liză modulară perfectă pentru dumneavoastră în trei pași:  1. Alegeți din peste 300 de modele configurate în prealabil. Folosiți opțiunile noastre de filtrare și căutați, de exemplu, în funcție de material sau dimensiunile platformei.

  2. Vă decideți asupra caracteristicilor pe care le preferați.

  3. Cumpărați, imediat sau mai târziu, accesorii pentru diverse scopuri de utilizare, de exemplu, o platformă alternativă sau o protecție pentru roți.


Mai aveți întrebări? Preferați consultanță personală? Nimic mai ușor. Vă stăm oricând la dispoziție prin intermediul paginii noastre de contact.