Cărucioare etajate

Mai multă ordine, mai mult spațiu, mai multă vizibilitate – pe până la cinci etaje. Nu ne referim la noua dumneavoastră casă, ci la noul dumneavoastră cărucior etajat. Pentru atelier, spre exemplu. Dar, asemenea locuințelor generoase, acești ucenici mobili vă oferă totul pentru nevoile individuale, în multiple mărimi, finisaje și capacități.

În categoria Cărucioare etajate vă oferim produse ale următoarelor mărci: Kongamek, eurokraft pro, HelgeNyberg, Treston, Gmöhling, eurokraft basic, KS Tools.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 93

Cărucioare etajate: multitalente indispensabile pe toate nivelurileEficiența muncii crește odată cu calitatea tuturor factorilor implicați. Cu cărucioarele noastre etajate, kaiserkraft vă susțineți angajații și pe dumneavoastră să dați tot ce aveți mai bun în fiecare zi – și să scoateți. Dacă vine vorba despre mobilitatea tuturor tipurilor de articole transportate, lucrurile mărunte fac diferența. Fie că este vorba despre un cărucior pentru servire, montaj sau despre un cărucior variabil cu rafturi, fiecare detaliu contează, atunci când vine vorba de simplificarea muncii și accelerarea proceselor. Având mereu în vedere siguranța.Forma urmează funcția: cărucioare etajate concepute pentru fiecare domeniu de utilizareScopul justifică designul. În timpul pregătirii comenzilor, articolele care urmează a fi transportate pot fi mișcate simplu în față și în spate, pe polițe netede, amplasate orizontal. Putând fi îndepărtate individual și instalate la nivelul de înălțime dorit, acestea pot fi adaptate în mod variabil, în funcție de mărimea lăzilor și pachetelor, de exemplu. Polițele înclinate permit o vizibilitate mai bună și ușurează accesul la recipientele deschise pentru piese de mici dimensiuni. Iar dacă se întâmplă să cadă vreodată ceva: o margine proeminentă de oțel are rol de protecție împotriva rostogolirii.Căutați un container mobil pentru utilizarea în zona de producție? Un cărucior de ajutor montaj îmbină mobilitatea cu stabilitatea și structura. Construcția din oțel, vopsită în câmp electrostatic, rezistă la multe influențe, iar pe polițele cu vane, cu bordură, poate să se răstoarne chiar și sticla cu ulei lubrifiant. După cum vedeți, cerințele sunt la vel de variate precum posibilitățile de utilizare. La fel și modelele noastre de cărucioare etajate.Fie că este vorba despre un atlet de categorie ușoară sau de un transportator greu – manipularea simplă este sigurăCărucioarele etajate sunt acele accesorii versatile și multifuncționale, de care are nevoie orice companie. Ideale pentru pregătirea comenzilor, practice pentru depozitare intermediară, perfecte pentru transportul sigur al mărfurilor. Și toate acestea, de la obiecte precum elemente de construcții, până la materiale de birou. Roțile pivotante cu frâne duble și roțile fixe garantează manevrarea ușoară, chiar și atunci când aveți de a face cu o capacitate portantă de până la 250 kg. Iar montajul cărucioarelor, care se livrează dezasamblate, nu este o problemă. Ca cireașă de pe tort, puteți obține căruciorul dumneavoastră etajat vopsit în culoarea RAL dorită, contra unui mic cost suplimentar. Așadar, care este modelul dumneavoastră? Contactați-ne, vă ajutăm în continuare.V-ar putea interesa și aceste produse:Lize | Cutii de transport din aluminiu | Cutii de carton pliante | Ajutoare de ridicare | Pene de urcare | Cântare pentru corespondență | Cărucioare de service EUROKRAFTpro | Șasiuri magnetoplan