Cutii de carton

Ambalaje din carton și cutii pentru expediere în siguranță: aici veți găsi garantat cutia potrivită de carton! Pe lângă cutiile clasice pentru transport, comercializăm, de asemenea, ambalaje din carton cu asamblare rapidă și cu închidere automată, cutii pliabile, cutii din carton cu capac și ambalaje termice – vă garantăm un ambalaj optim pentru nevoile dumneavoastră!

Cutii de carton și ambalaje: peste 2.000 de variante pentru expedierile dumneavoastrăIndiferent pentru ce aveți nevoie de ambalaj și ce articole transportați în cutia de carton, la noi o veți găsi garantat pe cea potrivită. Alegeți din peste 2.000 de variante de cutii de carton – de la produse clasice și sustenabile, la modele inteligente și eficiente, precum și cutii de carton pentru nevoi speciale. Așadar, de unde ar trebui să vă cumpărați cutiile de carton și materialele de transport? Bineînțeles, de la experți și distribuitori en-gros de soluții de ambalare – de la noi.Pentru ce folosesc diferitele tipuri de cutii de carton și ambalaje?O singură dimensiune a cutiei de carton pentru toate cerințele de expediere? Aceasta poate fi o idee bună pentru companiile cu produse uniforme, dar consumă mult material de umplere atunci când gama de articole variază. De aceea, dacă este necesar, optați mai degrabă pentru specialiștii noștri:  • Cutiile pliabile și cutiile cu capac permit scoaterea simplă a produselor și o imagine de ansamblu optimă asupra tuturor articolelor, de la dosare la cutii de sortimente, pliante, materiale publicitare sau comenzi. Mai mult decât atât, capacele au înălțimi variabile și sunt versatile în utilizare.

  • Ambalajele din carton cu asamblare rapidă și cutiile cu asamblare rapidă nu poartă degeaba aceste nume. Cu doar câteva mișcări, ele sunt gata de expediere, reduc etape de lucru și economisesc materiale de ambalare, datorită închiderilor autoadezive și structurilor cu înălțimi variabile – un adevărat booster de eficiență pentru logistica dumneavoastră.

  • Ambalajele termice pentru mărfuri sensibile la temperaturi nu sunt disponibile doar din polistiren, ci există și în versiuni ecologice și compacte, realizate din cânepă și paie, cu aceeași performanță izolatoare.


Sau mai degrabă ceva clasic? Cu cutiile pliante din carton ondulat vă puteți baza pe un o soluție clasică versatilă din gama de cutii de carton și puteți expedia tot ce are de oferit depozitul dumneavoastră. Alegeți între cutii de carton standard, de calitate superioară, cutii de carton ecologice, fabricate din hârtie din fibre de iarbă sau care provin din producție neutră din punct de vedere climatic și alternative economice cu amestecuri mai convenabile de materii prime. Adăugați acum cuțite pentru cutii de carton și cuțite pentru folii în coșul de cumpărături – astfel veți fi perfect echipați.Ce trebuie să am în vedere când cumpăr ambalaje din carton și cutii?Cutiile de carton sunt disponibile cu diferite grosimi, de la 1 la 3 straturi ondulate. Calitatea necesară depinde de mărfurile care sunt expediate: cu cât acestea sunt mai grele și mai fragile, cu atât mai multe straturi de carton ondulat trebuie să aibă cutiile.Formula generală pentru grosimea cutiei de cartonului: versiunile cu 1 strat de carton ondulat sunt suficiente până la o greutate de transport de 5 kilograme, iar cele cu 2 straturi de carton ondulat sunt o idee mai bună dacă articolele expediate depășesc această greutate. Pentru paletizare și export, optați pentru cutii de carton în conformitate cu standardul DIN, care sunt adaptate pentru a se potrivi exact pe paleți.Atunci când volumul de expedieri este mare, fiecare mișcare trebuie să fie corectă. Cu cât puteți asambla, încărca și sigila mai repede cutiile de carton, cu atât mai repede vor ajunge la client. Faceți încercări cu diferite cutii de carton și cutii pliabile și decideți-vă asupra versiunilor care necesită cel mai puțin material de ambalare și cei mai puțini pași. De asemenea, verificați ce cutii de carton pot fi amplasate pe căile cu role mici sau pe mesele de ambalat pe care le aveți.Cu ajutorul instrumentului de găsire a cutiilor de carton găsiți ambalajul potrivit – imediat, printr-un clic de mouse!Noi vă ușurăm munca: cu ajutorul instrumentului de găsire a cutiilor de carton vă puteți alcătui ambalajele din carton și cutii, cu doar câteva clicuri. Introduceți dimensiunea, calitatea și cantitatea, iar noi vă arătăm care sunt produsele de top cu care vă veți accelera și optimiza logistica. De unde cumpărați cutii de carton pentru transport? Foarte simplu: de la noi, magazinul dumneavoastră profesionist pentru operațiuni ușoare!Preferați să clarificați personal întrebările suplimentare? Pur și simplu contactați-ne și nu ezitați să apelați la sfaturile noastre cu privire la ambalaje din carton și cutii – ne face plăcere să vă ajutăm în continuare.