Navete de depozitare, recipiente de depozitare

Echipamentele și sistemele de depozitare reprezintă deseori o muncă complexă de detaliu. Ce bine că avem produsele potrivite! De la cutii de depozitare deschise, cutii de stivuire și cutii de transport, până la pubele, rezervoare și butoaie, la noi găsiți o ofertă variată pentru amenajarea depozitului dumneavoastră. Siguranța, funcționalitatea și calitatea sunt astfel pe primul loc.

Navete de depozitare și recipiente de depozitare – ordine și vizibilitate în orice situațieUn depozit organizat în mod clar reprezintă cea mai bună premisă pentru fluxuri de lucru optime. Cu ajutorul navetelor și recipientelor de depozitare păstrați ordinea și vizibilitatea în spații restrânse și în condiții aglomerate. La kaiserkraft găsiți tot ceea ce vă trebuie în acest sens, de la soluții de depozitare pentru piese mici și cutii de depozitare deschise, cutii și recipiente de transport, precum și cutii de stivuire sau suprastructuri din grilaj și până la recipiente siloz și containere cu bază rabatabilă.
Stivuiți și folosiți spațiul disponibil în mod inteligent cu recipiente de depozitarePrimul este raftul. Cu ajutorul rafturilor înșurubate și cu inserare care pot fi extinse, al rafturilor cu deschidere mare și pentru sarcini grele sau al rafturilor de depozitare de dimensiuni potrivite, exploatați spațiul disponibil și rămâneți flexibili. Apoi, mai aveți nevoie doar de recipientele corespunzătoare pentru umplerea rafturilor dumneavoastră, ca de exemplu:

Atunci când faceți alegerea, asigurați-vă că recipientul, conținutul și raftul se potrivesc. Materialul joacă un rol important în această privință. În ghidul nostru despre tipuri de plastic puteți afla mai multe despre diferitele materiale plastice și proprietățile lor.
Echipa de vis: recipiente de depozitare amplasate în siguranță pe palețiFie că vă decideți asupra unor rafturi sau a depozitării pe podea, paleții sunt indispensabili ca bază pentru toate tipurile de recipiente. Atunci când sunt stivuite și asigurate pe paleți, ele pot fi deplasate simplu și rapid de la un loc la altul, folosind cărucioare pentru paleți sau cărucioare elevatoare. Cu ajutorul cadrelor de stivuire puteți transforma paletul imediat într-o cutie pentru piese mici și mari. Citiți mai multe despre paleți și caracteristicile lor în ghidurile noastre despre europaleți și paleți din plastic.
Reglementări și sfaturi pentru un depozit sigur – siguranța are prioritateOricine amenajează un depozit trebuie să respecte anumite reglementări și legi. Cerințele fundamentale le puteți găsiți în Regulamentul DGUV 108-007. Totodată, sunt importante directivele și regulamentele în materie de protecție împotriva incendiilor.Depozitați substanțe ușor inflamabile, toxice sau periculoase în alt fel? În acest caz, Ordonanța privind substanțele periculoase este esențială. La noi găsiți, de asemenea, recipientele potrivite și accesoriile adecvate pentru depozitare în siguranță. În gama noastră de produse în materie de manipulare a substanțelor periculoase găsiți, de exemplu, vane de captare în variantă staționară și mobilă. Ele se asigură că nimic nu ajunge pe lângă, atunci când nimic nu trebuie să se scurgă. În șasiurile-cărucioare și lizele pentru butoaie puteți transporta, foarte relaxați, conținuturi periculoase din punctul A în punctul B.Citiți mai multe despre diferitele tipuri de vane de captare în ghidul nostru despre vane de captare din GRP și ghidul nostru despre rezistența vanelor de captare.
Amenajarea sistematică dă roadeAmenajarea funcțională a unui depozit, folosind navete și recipiente de depozitare, vă ajută să economisiți timp și bani, să preveniți accidente și să lăsați o impresie bună clienților și partenerilor de afaceri. Nu sunteți siguri care dintre recipiente sunt cele potrivite în cazul dumneavoastră? Contactați-ne vă oferim cu plăcere consultanță!
V-ar putea interesa și aceste produse:Grătare | Paleți industriali | Valize de transport | Dulapuri înalte | Benzi magnetice | Pompe de ulei | Recipiente basculante Heson | Paleți Heson