Raclete

În magazinul nostru online găsiți raclete pentru apă și echipamente de curățare pentru ferestre, podele și toate celelalte suprafețe din întreprindere și din domeniul industrial. Alte echipamente de curățare au ca scop creșterea îndemânării, iar racleta pentru apă se are ca scop atragerea murdăriei: odată folosite, aveți din nou controlul asupra situației!

În categoria Raclete vă oferim produse ale următoarelor mărci: Vikan.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Culoare

Racletă pentru apă: curățenie dintr-o singură mișcareUite apa, nu e apa: Racleta pentru podea, ferestre și toate suprafețele plate transformă curățarea industrială într-un joc de copii. Racletele noastre profesionale sunt bineînțeles mai eficiente decât produsele normale pentru casă. Cum vă dați seama? După rezultat – curățenie dintr-o singură mișcare.Racleta pentru geam și racleta pentru podea: Care-i diferența?Între tras și împins este clar o diferență, așa cum există diferențe și între echipamentele de curățare:  • Racletele cu lamă din silicon nu vă sar în ajutor doar la curățarea ferestrelor. Ele fac și gresia să strălucească, la fel ca în cazul tuturor celorlalte suprafețe plate. Racletele pot fi trase în orice direcție, absorbind lichidele în același timp. Același principiu se aplică și dacă sunt folosite ca raclete pentru podea, curățând-o și uscând-o dintr-o singură mișcare.

  • Dacă doriți să curățați podele mai mari, racletele pentru podea, cu coadă, sunt mai eficiente. Similar ca în cazul măturilor, ele împing lichidul în fața lor și îl transportă, eficient și fără reziduuri, la un punct de scurgere sau colectare. Astfel, puteți curăța halele industriale mai rapid decât prin absorbția lichidelor.


Ce trebuie să am în vedere la racletele pentru apă?Pentru a spăla racleta pentru apă între folosiri și pentru a avea la îndemână echipamentele de curățare este nevoie de o găleată potrivită. În găleată ar trebui să încapă racleta în întregime – tocmai de aceea variantele pentru spălatul geamurilor sunt mai plate și au formă cuboidă.Lama din silicon trebuie controlată și schimbată regulat. Siliconul fragil sau deteriorat nu mai absoarbe apa în mod uniform, astfel încât racleta nu mai este eficientă. Produsele cu casetă înlocuibilă sunt cea mai bună alegere.Pentru a împiedica contaminarea încrucișată folosiți raclete pentru absorbția și îndepărtarea apei care au coduri de culoare în funcție de diferitele zone de utilizare. Pentru plăcile de gresie și faianță din zonele sanitare și toalete folosiți raclete roșii, pentru grupurile sanitare se folosește culoarea galbenă. În bucătărie folosiți produse verzi, iar ferestrele din aripa administrativă spălați-le cu raclete albastre.Important: În momentul în care vă hotărâți la un cod de culoare, toate echipamentele de curățare dintr-o zonă trebuie să aibă aceeași culoare și trebuie depozitate, curățate și reparate separat.Vă ajutăm cu drag să umpleți cărucioarele de curățenie cu toate echipamentele necesare. În plus, vă oferim sfaturi despre igiena la birou sau despre ordinea și curățenia la locul de muncă. Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție. Contactați-ne.