Accesorii butoaie

Pe lângă butoaiele mari și recipientele mici de lucru, este nevoie de accesorii pentru butoaie, cum ar fi capace, unelte pentru butoaie, pahare de măsură sau căni de ulei, ca instrumente importante pentru umplerea și transvazarea în siguranță. Accesoriile și uneltele pentru butoaie de la producători renumiți, toate disponibile în magazinul nostru, sunt adecvate pentru manipularea profesională a substanțelor periculoase. Aflați acum ce ar trebui să aveți în vedere la achiziție.

În categoria Accesorii butoaie vă oferim produse ale următoarelor mărci: PRESSOL, FALCON, Justrite, eurokraft basic, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 54

Accesorii pentru butoaie: faceți-vă viața profesională mai ușoară (și mai sigură)Butoaiele reprezintă o soluție sigură de depozitare pentru multe substanțe periculoase. Dar pentru siguranța reală, trebuie să faceți puțin mai mult. Accesoriile și uneltele pentru butoaie vă oferă sprijin în acest sens – și fac manipularea substanțelor periculoase mai sigură, mai confortabilă și mai transparentă.Ce includ accesoriile pentru butoaie?Accesoriile pentru butoaie sunt concepute pentru a optimiza manipularea butoaielor, rezervoarelor și canistrelor – în special la reumplerea, umplerea și transvazarea conținutului uneori periculos. De aceea, vă oferim diverse produse pentru manipularea substanțelor periculoase:  • Pâlnii pentru umplerea, lipsită de stropi, a containerelor tip cisternă, a butoaielor și canistrelor

  • Deschizătoare de capace pentru desfacerea ușoară a capacelor cu filet, pentru containere IBC/KTC

  • Unelte pentru butoaie în vederea transvazării în siguranță a mediilor agresive în recipiente în poziție orizontală

  • Robinete de scurgere, robinete simple și robinete de evacuare pentru transvazare controlată

  • Pahare de măsură pentru prelevarea cu precizie a mediilor

  • Capace pentru butoaie, cu funcții de siguranță pentru transformarea butoaielor goale în recipiente pentru deșeuri

  • Recipiente de spălare și imersie pentru curățarea directă a pieselor mici, a sculelor etc. prin orificiile butoaielor


Așadar, accesoriile pentru butoaie fac totul pentru ca dumneavoastră să puteți scoate literalmente tot din butoaie și recipiente mari, fără să trebuiască să vă faceți griji pentru scurgeri sau contact nedorit cu mediile. În plus, aceste accesorii oferă idei ingenioase despre cum puteți integra, în moduri mai funcționale, butoaiele de dimensiuni standard în fluxul de lucru – chiar și atunci când sunt goale.Ce trebuie să am în vedere în ceea ce privește accesoriile pentru butoaie?Diversele materiale pentru uneltele și accesoriile pentru butoaie există cu un motiv. În funcție de structura recipientului, de conținut și de depozitare, sunt necesare produse diferite pentru medii agresive și corozive, decât pentru medii ușor inflamabile. Din gradul de periculozitate rezultă și alte funcții necesare, cum ar fi dispozitive împotriva răspândirii flăcărilor și capace sau supape cu închidere automată.Chiar dacă accesoriile pentru butoaie minimizează în mod fiabil scurgerile, acestea nu pot fi excluse. Nici măcar o pâlnie excelentă nu poate împiedica stropirea lichidelor dacă angajații sunt plini de energie în timpul umplerii.Prin urmare, lucrați întotdeauna cu produse pentru managementul scurgerilor atunci când manipulați accesoriile pentru butoaie și instruiți periodic fiecare angajat cu privire la procedurile corecte de lucru. Este de la sine înțeles că la fiecare umplere, turnare și transvazare trebuie purtat întotdeauna echipamentul potrivit pentru protecția muncii. Mănușile de lucru și eventual protecțiile oculare sunt recomandate în mod special în aceste cazuri.Măsurile de precauție și siguranță care trebuie adoptate efectiv depind de evaluarea riscurilor și de reglementările de siguranță aplicabile pentru mediile din butoaiele și recipientele mari folosite în compania dumneavoastră. În informațiile noastre privind depozitarea reglementară vă oferim o perspectivă în acest sens. Pentru întrebări vă stăm personal, cu plăcere, la dispoziție. Pur și simplu contactați-ne.