Dispensere pungi pentru excremente canine

Pentru spații verzi curate: dispenserele de pungi pentru excremente canine reprezintă o completare practică a spațiilor dumneavoastră exterioare. Ele oferă posesorilor de câini posibilitatea de a strânge treaba animalului lor de companie și de a o elimina direct – fiindcă toaletele pentru câini îmbină dispenserul de pungi și coșul de gunoi într-un singur produs. Descoperiți gama de modele în magazinul online kaiserkraft și asigurați astfel mai multă curățenie!

În categoria Dispensere pungi pentru excremente canine vă oferim produse ale următoarelor mărci: VAR.

Dispensere de pungi pentru excremente canine: pentru mai multă curățenieFie că este vorba despre spații verzi, piațete sau străzi: dispenserele de pungi pentru excremente canine asigură mai multă curățenie. Pentru că acestea le permit proprietarilor să elimine în mod corespunzător treaba câinelui lor – chiar și dacă au uitat punga acasă. Astfel, dispenserele de pungi pentru excremente canine contribuie la menținerea curățeniei în parcuri și alte locuri similare.Ce tipuri de dispensere de pungi pentru excremente canine există?La kaiserkraft găsiți dispensere de pungi pentru excremente canine în două variante de bază funcționale: ca dispenser simplu de pungi și ca toaletă pentru câini.Un dispenser de pungi pentru excremente canine în vederea montajului pe perete sau stâlp este adecvat dacă, în zona în care urmează să fie instalat, există deja suficiente colectoare de deșeuri. Această variantă necesită puțin spațiu și astfel se integrează cu ușurință în ambient.Ca echipament complet, o toaletă pentru câini este foarte practică: ea este compusă dintr-un dispenser de pungi pentru excremente canine, precum și un recipient de colectare pentru pungi pline. Acest sistem susține eliminarea practică.Cumpărarea dispenserelor de pungi pentru excremente canine: ce anume contează?Toaletele pentru câini ar trebuie amplasate în spațiul exterior, astfel încât să fie ușor vizibile. Dacă doriți să amenajați un parc cu dispensere de pungi pentru excremente canine, acestea ar trebui instalate la intrări și ieșiri, intersecții și pe traseele aglomerate sau pe pajiștile pentru câini. Astfel, ele sunt ușor vizibile și în același timp reamintesc delicat și reprezintă un îndemn la mai multă curățenie în spațiile publice.Doriți consultanță în vederea alegerii produselor sau aveți întrebări referitoare la accesorii sau alte oferte pentru spații verzi curate? Atunci, intrați în contact cu noi – vă ajutăm cu plăcere în continuare!
V-ar putea interesa și aceste produse:Pubele de gunoi | Bănci | Ghivece pentru plante | Saci de gunoi | Scrumiere universale