Găleți

Gălețile sunt indispensabile. Toate lumea are nevoie de ele, de la profesioniști în curățenie la tehnicieni din industria alimentară și meșteri. La urma urmei, nimic nu se compară cu acest recipient universal – și nu doar când vine vorba de curățenie. În această categorie regăsiți găleți din plastic, cu sau fără capac, găleți din plastic, inox sau tablă de oțel adecvate pentru contactul cu alimentele sau greu inflamabile. Bineînțeles, avem și toate tipurile de echipamente de curățare pentru întreprinderi și spații comerciale.

În categoria Găleți vă oferim produse ale următoarelor mărci: Vikan, eurokraft basic, Vermop.

Filtrele dvs.
  Marcă
  Tip de produs
  Durabilitate
  Culoare
  Material
  Proprietăţile materialului
  Preţ brut
  Preţ net
  Relevant
  Număr articole: 14

  Gălețile: absolut indispensabile  Dacă doriți să aveți o întreprindere curată aveți nevoie de găleți. Totuși, gălețile din plastic, cele cu capac ori cele din inox pot fi folosite și altfel, nu doar ca echipamente de curățare, ci și pentru ordonare și porționare, fiind și portabile.  Ce tipuri de găleți există?  Nu doar gama noastră vă convinge că puteți avea așteptări mai mari de la găleți decât să fie doar niște echipamente de curățare fiabile, ci și materialul și multe altele transformă gălețile în instrumente de foarte mare ajutor în întreprinderi și spații comerciale:  • Gălețile din oțel nu sunt inflamabile și, pe lângă lichide și substanțe solide, pot reține cenușa până se răcește și este gata să fie eliminată.

  • Gălețile cu capac de diferite mărimi „porționează'' diversele lichide și produse. Sunt perfecte pentru depozitare. Dacă au capac pot fi stivuite, iar dacă nu au capac pot fi încastrate.

  • Dacă vorbim de găleți adecvate pentru contactul cu alimente ne referim la găleți potrivite pentru bucătării mari sau catering. Se pot depozita în ele mâncăruri și ingrediente, hrană pentru animalele din grajduri și în spații de îngrijire și multe altele.

  • Gălețile de curățare cu gură de scurgere, spațiu de depozitare sau scurgere fac echipă bună cu mopurile sau echipamentele pentru spălarea ferestrelor.


  Cum se utilizează gălețile la curățare?  Curățarea igienică în funcție de patru coduri de culori: Pentru a evita contaminarea încrucișată folosiți, pentru diferitele sarcini de curățare, echipamente de curățare diferite și găleți colorate diferit. În general, profesioniștii din domeniul curățeniei folosesc găleți din plastic în culori primare. Și lavetele, fărașele și alte echipamente au aceleași culori.  • Pentru zonele sanitare unde este nevoie de igienă strictă, precum toaletele, folosiți găleți pătrate și rotunde din plastic roșii.

  • Grupurile sanitare și spațiile sanitare dincolo de toaletă se curăță cu găleți galbene de 25 de litri sau de alte dimensiuni.

  • Pentru bucătărie se folosește culoarea verde. Se recomandă folosirea acestei culori și în zonele în care se utilizează dezinfectați, cum ar fi zonele de îngrijire.

  • Gălețile din plastic albastre și echipamentele de curățenie de aceeași culoare sunt rezervate pentru folosirea în birouri și în cazul suprafețelor sigure din punct de vedere igienic.


  Pentru a evit orice formă de transfer de germeni, depozitați gălețile și echipamentele de curățenie pentru anumite zone în propriile cărucioare de curățenie.  Bineînțeles, acest lucru este util doar dacă personalul de curățenie se ocupă de mai mult de câțiva metri pătrați dintr-o anumită categorie. În caz contrar, asigurați-vă că echipamentul de curățenie este, de asemenea, mânuit separat în timpul propriei lui curățări și că apoi este depozitat separat.  Igiena la birou sau ordinea și curățenia la locul de muncă sunt subiecte complexe, dar nu sunt complicate. Doar aveți nevoie de produsele potrivite, câteva sfaturi de la profesioniști și poate un pic de ajutor în alegerea echipamentelor. Aici intervenim noi. Contactați-ne.