Transport gratuit

Serviciul de livrare

Pentru noi, livrare gratuită inclusă înseamnă că nu plătiți niciun leu în plus față de prețul din catalog sau din magazinul online. Prețurile includ ambalarea, transportul până la adresa menționată oriunde pe teritoriul României și asigurarea transportului. Întotdeauna.

Livrare la locul de utilizare

Ca serviciu standard, livrăm produsele tale gratuit și asta înseamnă la magazia sau recepția ta. Suplimentar, îți putem oferi serviciul livrare la locul de utilizare. Asta înseamnă că la cerere organizăm livrarea produselor tale exact acolo unde ai nevoie de ele: în atelierul sau biroul tău, direct în depozit sau pe șantier, de exemplu.

Serviciul de livrare 722

Termen de livrare

Tocmai ai plasat o comandă și te gândești când o vei primi – de obicei, durează cinci până la zece zile lucrătoare. Dar este întotdeauna important să fiți atenți la informațiile din catalog sau din magazinul online cu privire la termenul de livrare pentru fiecare articol în parte.

Livrare programată

Și dacă vă trebuie un produs vinerea viitoare? Nicio problemă, dacă este în stoc, îl vei primi întotdeauna exact la data specificată de dumneavoastră.
Contactați-ne și stabilim împreună o dată fixă de livrare.

0250 702 160

service@kaiserkraft.ro

Serviciul de livrare wt$
Serviciul de livrare mg$

Și unde este comanda dumneavoastră acum?

Nu este o surpriză că vreți să știți unde sunt produsele comandate și când ar putea ajunge la destinație.

Pentru asta ne puteți suna oricând pentru a verifica stadiul actual al livrării sau puteți accesa urmărirea comenzii pentru a afla stadiul curent.

Livrări prietenoase cu mediul

Poate fi livrarea ta neutră din punct de vedere climatic? Este posibil acest tip de transport și este acceptabil din punct de vedere economic, ecologic and social? Noi spunem da!

De mulți ani deja, ne concentrăm eforturile pentru a avea toate livrările produselor noastre prietenoase cu mediul. Cum?
Companiile de logistică cu ajutorul cărora facem livrările sunt atent selectate, iar toate emisiile de CO2 generate sunt atent monitorizate, calculate și compensate prin participarea la proiecte de protecția mediului recunoscute la nivel global.

Serviciul de livrare wt$