Livrare la locul de utilizare

Ca serviciu standard, livrăm produsele tale gratuit* și asta înseamnă la magazia sau recepția ta. Suplimentar, îți putem oferi serviciul livrare la locul de utilizare. Asta înseamnă că la cerere organizăm livrarea produselor tale exact acolo unde ai nevoie de ele: în atelierul sau biroul tău, direct în depozit sau pe șantier, de exemplu.*


*Pentru comenzile cu valoare totală minimă de 750 RON (fără TVA). În cazul unei comenzi cu valoare totală sub 750 RON (fără TVA) se vor adăuga costuri de transport în valoare de 40 RON (fără TVA)

Termen de livrare

Tocmai ai plasat o comandă și te gândești când o vei primi – de obicei, durează cinci până la zece zile lucrătoare. Dar este întotdeauna important să fiți atenți la informațiile din catalog sau din magazinul online cu privire la termenul de livrare pentru fiecare articol în parte.

Livrare programată

Și dacă vă trebuie un produs vinerea viitoare? Nicio problemă, dacă este în stoc, îl vei primi întotdeauna exact la data specificată de dumneavoastră.
Contactați-ne și stabilim împreună o dată fixă de livrare.

0250 702 160

service@kaiserkraft.ro

Serviciul de livrare wt$
Serviciul de livrare mg$

Și unde este comanda dumneavoastră acum?

Nu este o surpriză că vreți să știți unde sunt produsele comandate și când ar putea ajunge la destinație.

Pentru asta ne puteți suna oricând pentru a verifica stadiul actual al livrării sau puteți accesa urmărirea comenzii pentru a afla stadiul curent.