Despre noi

EUROKRAFT

Marca noastră proprie reinventată sub o nouă formă.

Cine spune că tradiția și progresul nu au legătură? Că mărcile consacrate nu se pot reinventa? Unde scrie că totul trebuie să rămână întotdeauna la fel? Nicăieri!

Exact. EUROKRAFT nu se încadrează în convenții, așadar nici noi nu trebuie să gândim astfel. Din acest motiv, am transformat marca noastră proprie pentru dumneavoastră: rezistența și fiabilitatea au rămas, la fel calitatea și durabilitatea. Astfel, EUROKRAFT vă va însoți și susține în continuare, cu toată forța, precum v-a obișnuit, cu multe produse cunoscute și chiar mai multe produse noi. Bineînțeles, ca și până acum, cu un raport preț-satisfacție excelent.

ACUM VINE UN DAR – UN DAR BUN

Dar noi am transformat EUROKRAFT și i-am oferit un aspect modern, proaspăt și expresiv – implicit o nouă structură a mărcii pentru mai mult confort și claritate. Acum găsiți toate produsele mărcii noastre proprii în întreg sortimentul KAISER+KRAFT. Puterea EUROKRAFT este peste tot, de la atelier, depozit, la birou și întreaga companie – așteptând să fie redescoperită de dumneavoastră.

EUROKRAFTbasic

A munci bine poate fi și simplu – cu produsele potrivite la bază.

Pentru a vă oferi tot ce e mai bun, începem întotdeauna cu ceea ce contează: esențialul. De aceea, la EUROKRAFTbasic lăsăm deoparte tot ceea ce este de prisos și ne concentrăm pe utilitatea funcțională: produsul este practic? Rezistă la sarcini mai mari? Poate fi utilizat cu ușurință? Și respectă ceea ce promitem?

Răspunsul? Categoric, da! Cu produsele sale solide și fiabile, de calitate esențială, EUROKRAFTbasic oferă exact soluția potrivită pentru începători, pentru proiecte sau lucrări mai mici. Și conving prin practicabilitate, capacitate operațională și de utilizare zilnică. Fără zorzoane, fără tam-tam. La fel și în cazul prețurilor: produsele EUROKRAFTbasic sunt disponibile la un preț atractiv și accesibil, inclusiv o dispoziție excelentă.

De ce EUROKRAFTbasic este baza dumneavoastră solidă pentru aproape toate proiectele:

 • Calitate esențială fiabilă la preț avantajos
 • Gamă variată pentru uz zilnic
 • Disponibilitate rapidă
 • 3 ani garanție
 • Dezvoltată conform standardelor KAISER+KRAFT
Mărci proprii 251

EUROKRAFTpro

Produse de top pentru profesioniști – inclusiv 100% garanție de satisfacție.

Marca noastră proprie EUROKRAFTpro reprezintă o promisiune. O promisiune pentru cea mai bună calitate și fiabilitate. În această nouă gamă am îmbinat, pentru dumneavoastră, expertiza concentrată a produselor noastre Office Akktiv, EUROKRAFT și EUROKRAFT Active Green. Rezultatele acestei legături pot fi descrise prin două cuvinte: mai mult. Mai multe funcții, mai multă flexibilitate, mai multă calitate și mai multă garanție. EUROKRAFTpro vă oferă produse de top, care vă ajută considerabil, chiar și la utilizare intensivă zilnică. Deoarece sunt puternice și practice, ergonomice și sigure. Iar pentru cine toate acestea încă nu sunt suficiente: la cerere există chiar și dotări opționale integrate, minimum 10 ani garanție și multe produse realizate responsabil din punct de vedere al resurselor și implicit sustenabile de la Active Green.

Pe scurt: EUROKRAFTpro sunt produse pe care pur și simplu le veți iubi. Fiindcă nu ar trebui să fiți mulțumiți cu mai puțin.

De ce EUROKRAFTpro este partenerul dumneavoastră profesional:

 • Produse realizate la calitate superioară
 • Standarde de calitate constant ridicate
 • Minimum 10 ani garanție
 • 5 ani service post-vânzare
 • Flexibilitate mare datorită accesoriilor și posibilităților de combinații
 • Acoperire excelentă a pieselor de schimb
 • Modelele speciale individualizate în funcție de client oferă soluții unice
 • Eticheta Active Green ca recunoaștere a produselor sustenabile
Mărci proprii 254

Recunoașteți produsele verzi de la prima vedere?

Acum sigur că da - cu eticheta activeGREEN

De acum, toate produsele din gama noastră care respectă criterii specifice de sustenabilitate vor fi marcate pentru dumneavoastră. Cu eticheta activeGREEN.

Sunt incluse multe produse EUROKRAFTpro, precum și articole de la mulți alți producători renumiți. Și vor fi tot mai multe pentru că scopul nostru este să creștem permanent proporția de produse "verzi". Pentru dumneavoastră. Pentru noi. Pentru toți.

Mărci proprii wt$

Investiți acum în fiabilitate, siguranță și durabilitate. Și în două mărci de renume. Cu EUROKRAFTbasic și EUROKRAFTpro tot ce este important pentru dumneavoastră ajunge mereu exact acolo unde este important: la dumneavoastră.

Iar acesta este doar începutul, în curând vă veți putea bucura de multe produse noi ale mărcilor noastre proprii, de cea mai bună calitate KAISER+KRAFT. Rămâneți informați pe kaiserkraft.ro!