Trolii cu cablu, elevatoare cu cablu

Cu troliurile cu cablu, acționate manual, ridicați piese și materiale de lucru cu greutate de mai multe sute de kilograme – mai eficiente sunt numai troliurile noastre electrice cu cablu! În plus, la kaiserkraft găsiți și troliuri cu cablu pentru construcții, pentru utilizare mobilă.

În categoria Trolii cu cablu, elevatoare cu cablu vă oferim produse ale următoarelor mărci: Thern.

Marcă
Tip de produs
Capacitatea portantă
Relevant
Număr articole: 20

Troliuri cu cablu – echipamente practice de ridicare pentru multe domenii de utilizareTroliurile cu cablu, denumite și troliuri cu tambur, sunt echipamentele clasice de ridicare, care pot ridica, menține, trage și deplasa sarcini. Pe lângă modelele acționate manual, care presupun forță musculară, există troliuri electrice cu cablu, cu motoare performante. Descoperiți la kaiserkraft troliuri mecanice și electrice, pentru utilizarea în sectorul industrial, în depozit, în atelier și pe șantier – de la troliuri manuale cu cablu, pentru articole ușoare și până la modele electrice, care nu necesită mentenanță, pentru sarcini grele.Cum funcționează troliurile cu cablu?Troliurile cu cablu ridică sarcini de diferite forme, cu ajutorul unui cablu din mai multe fire de sârmă sau plastic. Cablul se înfășoară în jurul unui tambur rotativ. Astfel, cablul se ridică, respectiv coboară, împreună cu sarcina legată. Procesul se desfășoară mecanic, prin intermediul unei manivele, sau electric, prin intermediul unui motor.La ce sunt potrivite troliurile cu cablu?Fiind echipamente de ridicare, ușor de folosit, troliurile cu cablu sunt adecvate pentru a ridica și a deplasa sarcini ușoare și grele. De regulă, forța lor de tracțiune este mai mică decât a unui palan cu lanț. Cu toate acestea, troliurile cu cablu ocupă puțin spațiu și sunt comod de ușoare. În funcție de model, ele sunt adecvate și pentru utilizare mobilă.Mobil sau staționar – care este troliul potrivit pentru fiecare situație?Locul și scopul utilizării sunt decisive pentru alegerea troliurilor cu cablu:  • Pentru un loc fix în depozit, în zona de producție sau în atelier, troliurile cu cablu, acționate manual, sunt adecvate în vederea montării pe perete. Echipamentele compacte sunt silențioase și pot ridica sarcini de până la câteva sute de kilograme.

  • Doriți să ridicați ceva mai multă greutate? În acest caz recomandăm un troliu electric cu cablu, staționar sau mobil, cu o capacitate portantă de până la 2000 de kilograme.

  • Pe șantier și în alte locații alternative, troliurile cu cablu pentru construcții reprezintă soluția potrivită. Acestea pot fi fixate simplu și rapid cu un cârlig și pot fi controlate prin telecomandă. Sistemul lor de oprire automată atunci când cablul este înfășurat reprezintă totodată un aspect important de siguranță.


Vă doriți ajutor specializat în alegerea troliurilor cu cablu? Vă oferim cu plăcere consultanță, oricând, nu doar în ceea ce privește achiziția troliurilor. Mai mult decât atât, la kaiserkraft găsiți și elevatoare cu lanț și palane, macarale, echilibratoare și toate celelalte de care aveți nevoie în companie pentru ridicare și transport.V-ar putea interesa și aceste produse:Instalații de ridicare | Covorașe pentru postul de lucru | Folii termocontractabile | Folii tubulare | Încărcătoare telescopice | Macarale pivotante | Dispozitive de fixare Pfeifer | Cale EUROKRAFTpro