Pungi plate

Ambalare în siguranță: piesele de mici dimensiuni, precum șuruburile, pot fi depozitate rapid în pungi din folie, cu fermoar. Cu foliile plate puteți proteja documente importante împotriva prafului și umezelii. Dacă, în schimb, doriți să expediați sau să păstrați obiecte fragile, pungile cu bule de aer protejează mărfurile împotriva șocurilor. De la materiale de ambalare căptușite și până la pungi din folie pentru dibluri și altele similare – la kaiserkraft vă așteaptă o gamă variată de pungi plate.

Pungi din folie: accesorii utile pentru expediere și depozitarePungile din folie sunt accesorii practice pentru livrarea coletelor. În ele puteți așeza piese de mici dimensiuni, în mod ordonat. Acestea sunt de ajutor și la depozitare. Fiindcă, cu ajutorul pungilor cu fermoar, cu spațiu de etichetare, puteți păstra vizibilitatea în depozit sau în zona de pregătire a comenzilor. Pe de altă parte, pungile cu bule de aer protejează coletele fragile în timpul transportului. Indiferent de ceea ce doriți să expediați sau să depozitați – în pungile din PE sau în variantele din polipropilenă, articolele dumneavoastră sunt protejate de praf și apă.Ce trebuie avut în vedere la alegerea pungilor din folie?Atunci când alegeți pungile din folie, sunt decisive volumul conținutul care urmează a fi împachetat, scopul ambalajului, precum și fragilitatea mărfurilor. Pungile plate sunt deosebit de versatile în utilizare. Ele se folosesc, de exemplu, pentru șuruburi mici la livrările de mobilier sau pentru documente de livrare. Au o deschidere netedă și pot fi închise atât cu capse, cât și cu un aparat de sigilat folii.Componentele sensibile, precum plăcile de circuite imprimate, trebuie protejate în mod corespunzător. De aceea, pungile cu bule de aer reprezintă alegerea potrivită. Totodată, este important ca folia să fie antistatică și să cuprindă fix componenta. Punga cu bule de aer ar trebui să nu fie prea mare și să ofere doar puțin spațiu de mișcare. Astfel, evitați alunecarea și eventuala deteriorare a piesei. În plus, într-un model cu închidere autoadezivă, aceasta este ambalată în siguranță împotriva prafului.Dacă, în schimb, doriți să păstrați în depozit, în cutii de depozitare deschise, anumite piese de mici dimensiuni, în cantitatea și combinația potrivită pentru montaj, pungile cu fermoar reprezintă un material practic de ambalare. Piesele mici nu pot cădea, datorită închiderii. Un alt avantaj: aceste pungi din folie sunt reutilizabile și pot fi închise și redeschise cu ușurință.Ce spune grosimea foliei despre pungă?Grosimea foliei pe care o alegeți depinde de greutatea și caracteristicile conținutului. Grosimea foliei indică, în microni, cât de greu poate fi conținutul, fără ca materialul să se rupă. Dacă doriți să transportați obiecte ascuțite, precum șuruburi, într-o pungă de folie, ar trebui să alegeți un model cu o grosime începând de la 100 µm. În plus, aceste modele sunt suficient de solide pentru un recipient cu o greutate de până la zece kilograme. În schimb, pentru conținuturi mai ușoare, neascuțite, sunt suficient pungile din folie cu o grosime începând de la 25 µm.În ghidul nostru despre ambalare corectă am rezumat pentru dumneavoastră șase sfaturi. Acolo veți găsi, de asemenea, informații despre cântare și alte produse indispensabile pentru logistica de transport.
V-ar putea interesa și aceste produse:Cutii de depozitare | Protecții pentru colțuri | Materiale de umplere | Dispozitive de capsare | Folii termocontractabile | Mașini de legat cu bandă | Seturi de legare EUROKRAFTpro | Mese de ambalat TRESTON