Legături pentru cabluri, cordoane

Legăturile pentru cabluri, cordoanele și benzile elastice mențin ordinea, economisesc materiale de transport și fixează sau grupează rapid și simplu articolele dumneavoastră. Descoperiți acum gama noastră sau citiți în continuare mai jos pentru mai multe informații!

Legături pentru cabluri și cordoane: nicio șansă pentru dezordinea cablurilorLegăturile pentru cabluri, cordoanele și benzile elastice sunt accesorii practice împotriva dezordinii, problemelor de transport sau provocărilor în materie de expediere. Cu ele vă puteți scuti, de asemenea, de descurcarea îndelungată a cablurilor sau de căutarea la nesfârșit a pieselor de mici dimensiuni. Fără îndoială: legăturile pentru cabluri, elasticele și cordoanele ar trebui să existe mereu în stocul dumneavoastră!Unde se folosesc legăturile pentru cabluri și cordoanele?Pentru sigilare și etichetare aveți de cele mai multe ori nevoie doar de câteva accesorii: legăturile pentru cabluri și cordoanele grupează, închid și sortează toate tipurile de produse – de la sacii de deșeuri și până la pungile pentru piese de mici dimensiuni, de exemplu, cu închizătoare pentru pungi. Ele reprezintă o alternativă convenabilă (și reutilizabilă) la benzile adezive și de ambalare și pot ajuta la fixarea marcajelor, plăcuțelor de identificare și a etichetelor.Chiar și în zona de montaj se utilizează legăturile pentru cabluri și cordoanele – de exemplu, pentru îngrădiri temporare sau prinderi. Banda elastică aproape că nu mai are nevoie de nicio explicație. Aceasta este mereu la îndemână, nu numai în depozit sau atelier, ci totodată în birou și zona administrativă, în gospodărie și în timpul liber.Legăturile pentru cabluri sunt reutilizabile?Legăturile pentru cabluri sunt disponibile atât ca accesorii de fixare, din plastic, cu sistem de blocare, de unică folosință, cât și ca variantă reutilizabilă:  1. Sistemul de blocare conform standardului DIN este recomandat, de exemplu, pentru gruparea și securizarea cablurilor electrice sau oferă mai multă siguranță și ordine în timpul transportului.

  2. Legăturile reutilizabile pentru cabluri sunt mai prietenoase cu mediul, însă nu strâng la fel de ferm precum versiunile de unică folosință. Cu toate acestea, sunt ideale pentru legarea cablurilor electrice de pe electrocasnice și altele similare sau pentru închiderea pungilor de toate felurile.


Cum fixez o legătură pentru cablu?Trageți limba prin ureche – asta este tot ceea ce trebuie să știți despre o legătură pentru cabluri. Cu toate acestea, în cazul variantelor de unică folosință, înainte de a le strânge, ar trebui să stabiliți unde trebuie să stea și care este lungimea potrivită. Cu cât mai lungă este legătura pentru cabluri, cu atât mai bine și mai sigur se poate fixa.Foarte important: pe cât posibil, nu tăiați capetele prea scurte, pentru a putea garanta fixarea fermă.Pentru ce folosesc cordoanele?Cordoanele se folosesc pentru a lega cutiile de carton și pachetele. Cordoanele din fibre sintetice sunt foarte rezistente la rupere și suportă o forță de tracțiune de până la 100 de kilograme. Fibrele naturale ușoare au o rezistență de până la 20 de kilograme. Cordoanele sunt o combinație perfectă între lungime individuală și flexibilitate în utilizare, chiar dacă trebuie înnodate bine pentru a-și face treaba perfect.Vă oferim cu plăcere sfaturi despre cum să împachetați corect. Suntem încântați să clarificăm personal orice altceva. Pur și simplu contactați-ne.