Uscătoare de mâini, foehnuri

Fără hârtie, fără contact, fără mâini umede: foehnurile montate pe perete și uscătoarele de mâini sunt convingătoare ca echipamente moderne de toaletă. Ele sunt atât foarte silențioase, cât și simplu de folosit și de montat. Încercați acum!

În categoria Uscătoare de mâini, foehnuri vă oferim produse ale următoarelor mărci: AIR-WOLF, starmix.

Uscător de mâini și foehn: uscare fără contactÎn ultimii ani am dezvoltat o reticență sănătoasă față de atingerile inutile. Acest motiv este suficient pentru ca uscătoarele de mâini să fie atât de populare printre echipamentele de toaletă. Fiindcă, aici se obțin mâini uscate fără contact – și avantaje suplimentare pentru igienă.Ce uscătoare electrice de mâini există?Preferința față de uscătoarele de mâini de la Air-Wolf sau starmix este o chestiune de gust personal, respectiv ține de strategiile de achiziții pentru echipamentele de toaletă. În general, producătorii fac diferența între următoarele versiuni:  • Uscătoare de mâini, fără contact, cu flux de aer vertical, orientat în jos

  • Uscătoare de mâini, fără contact, în vederea uscării pe toate părțile, într-o incintă cu aer

  • Foehn montat pe perete, cu buton și duză, pe post de uscător de păr


Orice uscător electric de mâini se activează prin intermediul unui senzor infraroșu, reglabil, de proximitate. Acesta se oprește singur după un timp programat în prealabil. Dacă mâinile sunt retrase înainte de trecerea acestei perioade de timp, intervine, de asemenea, un sistem automat de oprire.Uscător de mâini sau prosoape de hârtie – ce este mai bine?Uscătoarele de mâini și foehnurile de mâini au avantaje sesizabile imediat în comparație cu prosoapele de hârtie: nu aveți nevoie de materiale consumabile, vă uscați complet mâinile în aproximativ 10 secunde și nu generați deșeuri care trebuie să ajungă în colectoare de deșeuri corespunzătoare.


  • Costurile inițial mai ridicate ale uscătoarelor electrice se amortizează relativ repede – în special în cazul unei utilizări frecvente. Acest aspect nu se aplică numai pentru realimentarea inutilă cu rezerve de hârtie, ci totodată costurilor de personal. În definitiv, angajații dumneavoastră de la curățenie aproape că nu trebuie să se ocupe de uscătorul de mâini.

  • În materie de igienă, ambele versiuni sunt la egalitate, chiar dacă uscătorul de mâini trebuie să lucreze mai mult pentru asta. Caracteristicile antibacteriene ale filtrelor integrate și sistemele antimicrobiotice ar trebui verificate periodic. Această problemă nu se pune în cazul prosoapelor de hârtie, de unică folosință. Afirmația conform căreia uscătoarele electrice nu ar trebui utilizate în zone sensibile din punct de vedere igienic nu se mai aplică în ceea ce privește cele mai noi uscătoare de mâini de la marca Air-Wolf, grație funcțiilor igienice de primă clasă.

  • Pe de altă parte, desigur, este nevoie de o sursă de curent în toaletă, în timp ce dispenserele de prosoape se descurcă adesea fără o priză. De asemenea, uscătoarele electrice sunt de multe ori mai mari și impun cerințe speciale în ceea ce privește poziționarea lor.


De altfel, depinde de comportamentul utilizatorilor și mai puțin de aparat dacă prosoapele de hârtie sau uscătoarele de mâini își îndeplinesc misiunea centrală rapid și bine.Multora li se pare că timpul de uscare sub un echipament electric durează mai mult decât ștergerea rapidă cu prosopul. Însă, uscarea temeinică în sine, cu hârtie sau material textil durează la fel de mult. Dacă este necesar, evidențiați din nou acest aspect pentru utilizatori, folosind marcaje și indicatoare.În ghidurile despre ordine și curățenie la postul de lucru și măsuri de igienă importante în companii găsiți și mai multe informații. Dacă aveți întrebări legate de alegerea echipamentelor dumneavoastră de toaletă, nu ezitați să ne contactați.