Hârtie igienică

Ce se poate face greșit cu hârtia igienică?! Nimic. Însă, puteți îmbunătăți multe atunci când vine vorba despre hârtia igienică pentru compania dumneavoastră. Citiți aici ce anume și sfaturi valoroase suplimentare!

În categoria Hârtie igienică vă oferim produse ale următoarelor mărci: CWS, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, TORK.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 27

Hârtie igienică: fără ea, pur și simplu nu se poateDacă vreodată lipsește un șurub sau o sculă, producția este îngreunată, dar operațiunile continuă. Dacă lipsește hârtia igienică, atunci chiar există o problemă. Deși se fac multe glume despre hârtia igienică pentru birou, companii și echipamente sanitare – fără ea, pur și simplu nu merge nimic!
Ce cerințe există în privința hârtiei igienice din companie?În ceea ce privește echipamentele pentru toalete, standardele de igienă impecabile și un stoc suficient de mare de materiale consumabile joacă cel mai important rol. Totodată, nici eficiența și rentabilitatea nu ar trebui să fie neglijate.  • Să comandați pe stoc hârtie igienică en-gros este întotdeauna o decizie bună. Rolele mari pentru suporturile și dispenserele de hârtie igienică ocupă, într-adevăr, o suprafață mai mare de depozitare, dar ușurează munca personalului de curățenie și în final, sunt mai economice.

  • Multe dispensere pentru industrie sunt proiectate pentru a permite utilizarea atât cu role industriale, cât și cu role clasice de uz casnic. Astfel, grupurile sanitare sunt întotdeauna bine aprovizionate. Dispenserele pentru role mai mici de hârtie igienică sunt suficiente în toaletele mai puțin frecventate de clienți sau în birouri mici, în timp ce pentru toate spațiile folosite zilnic de mulți oameni, puteți alege variantele mari.

  • Dacă este vorba despre zone reprezentative, camere de hotel sau alte toalete similare, suporturile elegante pentru role mici de hârtie igienică fac o impresie optimă.Ce calitate a hârtiei este potrivită pentru hârtia igienică din birou sau companie?Avantajul rolelor de calitate industrială, cu 1 strat? Mulți metri de hârtie, cu un diametru neglijabil al rolei. Astfel, o rolă industrială este echivalentă cu aproximativ 14 role de uz casnic, în mai multe straturi. Deși confortul nu este la fel de ridicat precum în cazul variantelor cu 3 sau 4 straturi, hârtia igienică își face treaba în mod igienic și la un preț avantajos.Mai mult decât atât, hârtia cu 1 strat are avantajul de a se dizolva mai rapid în cazul utilizării intensive a grupurilor sanitare, reducând astfel riscul de înfundare a conductelor. Prin urmare, aceste produse sanitare sunt cele potrivite pentru dotarea practică a grupurilor sanitare și a spațiilor comune.Dacă în alte zone ale companiei chiar este necesară hârtia igienică cu 3 sau 4 straturi, depinde din nou, în mare măsură, de gradul de frecventare și de imaginea dorită. Dacă vreți să vă prezentați în calitate de companie de calitate superioară, cu orientare clară către clienți – de exemplu, în sectorul hotelier și ospitalier – orice strat suplimentar de hârtie reprezintă o bună investiție.Ne pricepem la hârtie igienică pentru companii la fel de bine precum la orice alt aspect de amenajare a companiei. De aceea, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!