Aspiratoare, aspiratoare umede

Deosebit de performante în cazul prafului, murdăriei și lichidelor: aspiratoarele industriale sunt echipamentele solide de curățenie pentru uz comercial. Descoperiți la kaiserkraft aspiratoare industriale în diferite variante – de la aspiratoare foarte performante cu aspirare umedă/uscată, aspiratoare compacte pentru atelier și particule fine de praf și până la aspiratoare solide pentru utilizarea zilnică în birou.

În categoria Aspiratoare, aspiratoare umede vă oferim produse ale următoarelor mărci: Kärcher, starmix, Sprintus, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 77

Aspiratoare industriale pentru utilizare profesionalăAspiratoarele industriale sunt versatile și ceva mai puternice decât aspiratoarele de uz personal. Acestea nu preiau doar murdăria și praful de pe covoare și pardoseli dure, ci colectează inclusiv moloz. În plus, aspiratoarele cu aspirare umedă/uscată pot trage și lichide. Aparatele se opresc în mod automat, atunci când ajung la capacitate maximă. Modelele mixte pot fi comutate fără mare efort din regimul de funcționare uscat în cel umed.Avantajele aspiratoarelor industriale:  • Adecvate pentru suprafețe mari și cu murdărie intensă

  • Durabile, de calitate superioară și pentru utilizare îndelungată intensivă

  • Filtrele specială oferă o putere de curățare mai ridicată

  • Manevrabile datorită rolelor cu rulare lină, cablurilor și furtunurilor mai lungi

  • Filtrele HEPA elimină particulele de praf fin, dăunător, din aer


Ce aspirator industrial este adecvat pentru ce tip de utilizare?În funcție de scopul utilizării, diferite modele de aspiratoare industriale reprezintă alegerea potrivită. În principiu, se face distincția între aspiratoare cu aspirare umedă, aspiratoare cu aspirare uscată și echipamente mixte. În timp ce aspiratoarele cu aspirare umedă sunt solicitate în special în zone industriale și ateliere, aspiratoarele practice cu aspirare uscată mențin podelele curate în mediul de birou.Pentru scrum și alte pulberi fine, aveți nevoie de un aspirator industrial cu suprafață de filtrare mare, o capacitate de filtrare mare și filtre speciale, în cazul în care trebuie colectați compuși de pulbere periculoși pentru sănătate sau cu risc de explozie. Dacă vă doriți să aspirați murdăria grosieră sunt necesare aspiratoarele cu capacitate mare. Pe de altă parte, aspiratoarele cu aspirare umedă, pentru lichide, sunt proiectate fie pentru lichide neutre, care conțin substanțe chimice sau ulei. Aspiratoarele speciale pentru șpan pot prelua atât așchii, cât și lichide. Acestea sunt foarte potrivite ca aspiratoare de atelier.Pentru deșeuri periculoase există aspiratoare industriale speciale, așa-numitele aspiratoare de siguranță, care sunt clasificate în clase de praf, conform DIN EN 60335-2-69:


  • Clasa de praf M: lemn, ceramică, materiale plastice, vopsele, mangan

  • Clasa de praf L: ghips, calcar, ceramică

  • Clasa de praf H: reziduuri cancerigene și contaminate, precum azbest, plumb, nichel, cuarț, mucegai sau smoală


În recomandările noastre privind alegerea aspiratorului și clasele de praf găsiți informații detaliate referitoare la selecția echipamentului potrivit.Vă oferim cu plăcere consultanță personală cu privire la aspiratoarele noastre industriale, de la mărci consacrate precum Starmix. Contactați-ne.V-ar putea interesa și aceste produse:Mașini de curățare | Aspiratoare | Aspiratoare de podea | Dușuri oculare | Covorașe pentru intrare | Dulapuri pentru materiale de curățenie | Accesorii de curățenie Vermop