Cuiere, stative pentru haine

Funcționale, decorative, versatile: cuierele sunt disponibile în diverse variante. De la cuierul pom independent, la stative pentru sectorul comercial și până la modele cu suporturi de umbrele, pentru domeniul gastronomic – selecția din magazinul online al kaiserkraft este variată. Descoperiți modelele potrivite pentru compania dumneavoastră, în gama noastră de produse.

În categoria Cuiere, stative pentru haine vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 82

Cuiere – pentru haine păstrate ordonatFie în birou, în sectorul comercial sau gastronomic: cuierele se numără printre piesele indispensabile în cele mai diverse companii. Ele permit angajaților și vizitatorilor să își agațe ordonat jachetele și paltoanele. Astfel, scaunele și mesele nu sunt ocupate de articole vestimentare – pentru mai multă ordine în companie. De la cârlige pentru perete, până la cuiere pom cu mai multe coloane, cu suport inclus pentru umbrele, la kaiserkraft vă așteaptă o gamă variată.Cuiere de diferite varianteÎn zona de intrare, cuierele cu design clasic, rotunjit, sunt deosebit de elegante. Modelele cu agățători au, de asemenea, un aspect modern. Cuierele pentru montaj pe perete sau cârligele individuale sunt adecvate atunci când spațiul este restrâns. De exemplu, ele pot fi montate inclusiv pe peretele din spatele ușii. Multe cuiere speciale pentru sectorul gastronomic dispun, suplimentar, de o poliță pentru pălării și căciuli.În schimb, cuierele pentru zone comerciale sau evenimente oferă spațiu pentru multe articole vestimentare deodată. La evenimente mai mari sunt adecvate, în special, stativele pentru haine. În gama noastră găsiți inclusiv modele bilaterale, care pot fi folosite de pe ambele părți. Cuierele cu role sunt foarte practice dacă doriți să instalați modelele doar atunci când este nevoie.Completări pentru cuiere în spațiile comunePe lângă cuiere și altele similare, vestiarele și compartimente cu încuietoare reprezintă o completare potrivită pentru spațiile comune. Atât hainele, cât și obiectele de valoare ale angajaților dumneavoastră, sunt depozitate în siguranță în interiorul lor. Aveți întrebări referitoare la gama noastră de produse? Echipa noastră prietenoasă vă sprijină cu plăcere să alegeți sistemele de vestiar și alte echipamente pentru compania dumneavoastră.
V-ar putea interesa și aceste produse:Casetiere cu sertare | Brațe pivotante | Gestionarea cablurilor | Covorașe de protecție | Cărucioare pentru tăvi | Vestiare de haine | Aparate de birou IDEAL