Protecție pentru sudură

Cu sudoarea frunții sale ... în anumite domenii nu ar trebui să se lucreze niciodată fără echipament de protecție pentru sudură. Acesta protejează împotriva gazelor de sudură, luminii de sudură și a scânteilor – fără a afecta munca. Cu ajutorul produselor noastre vă puteți alcătui echipamentul de protecție personal în mod profesional.

Filtrele dvs.
Tip de produs
Durabilitate
Înălțime [mm]
1900
1900
2100
2100
-
Relevant
Număr articole: 16

Protecții pentru sudură – siguranță în fața scânteilor, luminii și vaporilorProtecțiile pentru sudură sunt egale cu ochelarii de sudură? Acesta este cel mult jumătate din adevăr. Fiindcă cei care sudează în mod profesional au nevoie de mai multe pentru a se proteja pe sine, precum și mediul în care lucrează. În plus, măștile noastre de sudură sunt mai bune decât orice ochelari de sudură. Dar să o luăm de la început.Ce includ protecțiile pentru sudură?Există persoane care sudează purtând tricou și sandale. Nouă nu ni se pare o idee bună. În cele din urmă, în timpul procesului de sudură nu se generează doar căldură, care este periculoasă pentru ochi. Există, de asemenea, scântei și vapori toxici.De aceea, aveți obligația legală de a oferi angajaților echipamentele necesare de protecție pentru sudură. Și tocmai din acest motiv, la kaiserkraft găsiți o gamă largă de articole de îmbrăcăminte de protecție, de la pantofi de siguranță, la pantaloni, mănuși și protecții auditive. Îmbrăcăminte care protejează inclusiv la temperaturi ridicate.Apoi, mai rămâne problema ochilor și a feței. Și să nu uităm de mediu. În cele din urmă, cel mai bun echipament de protecție nu prea este de folos dacă o scânteie dă foc atelierului.Astfel găsiți protecțiile optime pentru sudurăPasul 1: mască automată de sudură în locul ochelarilorSă începem cu ochii și fața și cu motivul pentru care măștile noastre premium de sudură sunt mai bune decât ochelarii de sudură:  • Măștile automate de sudură adaptează câmpul de lumină în mod automat, în funcție de luminozitate. Pe parcursul procesului de sudură se întunecă, iar imediat după devine mai luminos. Această funcție asigură o bună protecție a angajaților dumneavoastră în timpul sudurii și le oferă o vizibilitate bună atunci când nu sudează – fără echipare și dezechipare anevoioasă.

  • Masca protejează întreaga față împotriva scânteilor și altora similare, nu doar ochii.


Pasul 2: panouri de protecție, prelate, pături de protecție la sudurăPentru ca oamenii și obiectele din jur să fie protejate, găsiți la kaiserkraft următoarele produse:  • Panourile de protecție pentru sudură izolează în mod eficient arcurile electrice, radiațiile și stropii. Acestea sunt disponibile cu și fără lamele, precum și cu roți, pentru mai multă flexibilitate.

  • Dacă aveți nevoie doar de un panou fără cadru, prelata de protecție pentru sudură reprezintă o bună alternativă. Dacă panoul trebuie să fie mai mare, puteți lega mai multe prelate între ele.

  • Pentru amplasare pe podea, recomandăm una sau mai multe pături de protecție la sudură.


Standarde și altele similare – pe acestea ar trebui să le respectațiDeoarece nimic nu ar trebui lăsat la voia întâmplării atunci când vine vorba despre sudură, trebuie ca protecțiile de sudură să corespundă anumitor standarde, de exemplu panourile de protecție pentru sudură trebuie să corespundă standardului DIN ISO EN 25980. În cazul căștilor de sudură sunt esențiale nivelurile de protecție, respectiv nivelurile de întunecare. La noi găsiți și măști de sudură care pot fi adaptate la diverse niveluri de protecție pentru diferite lucrări de sudură. Pe lângă acestea, criterii precum greutatea, dimensiunea și mobilitatea joacă, de asemenea, un rol important.Sunteți nesiguri? Vă ajutăm, cu plăcere, să luați decizia corectă. Nu doar în ceea ce privește alegerea protecțiilor pentru sudură, ci și dacă aveți întrebări referitoare la alte produse pentru protecția muncii, pentru echiparea companiei sau amenajarea biroului.V-ar putea interesa și aceste produse:Covorașe ESD | Truse de prim ajutor | Cutii pentru unelte | Cărucioare manuale pentru paleți | Grătare pentru pardoseală | Ecran LED | Bancuri de lucru RAU