Fabricate la comandă

Modele personalizate

Produse conform dorințelor dumneavoastră

Vă îndeplinim orice dorință – de la construcții speciale la vopsirea în aproape orice culoare RAL, cu dimensiuni speciale, dotări speciale, modele speciale... și multe altele. "Vopsirea în altă culoare" este oferită în magazinul online pentru toate produsele la care se poate aplica și se poate adaugă direct în coșul de cumpărături.*

Sunați-ne dacă produsul nu se potrivește perfect cu ceea ce aveți nevoie. Ne puteți contacta telefonic la numărul: 0250 702 160. Sau pe e-mail: service@kaiserkraft.ro

Modele personalizate

De la cerere specială la produsul dorit

Prea înalt, prea lung, prea scurt, prea albastru, prea mare, prea… dimensiunile, culorile sau variantele în care produsele sunt disponibile nu se potrivesc întotdeauna perfect cu ceea ce aveți dumneavoastră nevoie. Din acest motiv vă încurajăm să ne contactați imediat când aveți o astfel de situație. Rezolvarea cererilor speciale este un serviciu standard la noi. Design diferit, modele create la cerere, culori noi, dimensiuni și dotări speciale... Aveți nevoie de ele? Le găsiți cu siguranță la noi! Fabricarea la comandă este tot parte din serviciile oferite de noi: echipa noastră de dezvoltare ne va ajuta să găsim cea mai potrivită soluție pentru cererea ta specială. Poate dura uneori puțin mai mult sau alteori se poate rezolva rapid. Dacă aveți un termen limită, sunați-ne imediat și spuneți-ne când trebuie să fie gata.

Modele personalizate wt$

Exemple de culori pentru finisaje deosebite

Modele personalizate 036

Exemple de referință

Design special care ne inspiră

Facem case mobile pentru păsări

Producătorul face casele pentru păsări, noi oferim șasiul mobil pentru ele și le facem mobile

Modele personalizate wt$

Igienă strictă?

Reguli stricte de igienă sunt aplicate la unul dintre colaboratorii noștri. Pentru a respecta asta, a trebuit să adaptăm conceptul încăperilor în întregime.

Modele personalizate wt$

Noua fabrică MERCEDES-BENZ

KAISER+KRAFT a fost responsabil pentru cea mai mare parte din logistica internă și a demonstrat cu succes ce este posibil atunci când clientul și furnizorul dezvoltă un proiect bazat pe un parteneriat strâns și îl implementează în mod eficient.

Modele personalizate ler

Mai mult spațiu pentru calitate

Egon Grosshaus Gmbh&Co. KG a convertit o hală în spații de birouri pentru departamentul de asigurare a calității și un laborator de testare - fără a modifica deloc structura clădirii.

Modele personalizate ler

Serviciul de procurare

Chiar dacă avem peste 70.000 de produse în gama noastră, nu trebuie să fiți surprinși dacă totuși nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie imediat în catalog sau în magazinul online. Cu asta suntem bucuroși să te putem ajuta… cu siguranță vom putea oferi ceea ce căutați.

Vom găsi o soluție întotdeauna pentru tine. Vom procura produsul pentru tine din orice loc din Europa. Bineînțeles, ne puteți contacta oricând atunci când este dificil să plasați comanda. Experții noștri se vor asigura că veți primi exact ceea ce vă trebuie.

Vă putem ajuta cu altceva astăzi?

Doar contactați-ne!

Telefon: 0250 702 160

Email: service@kaiserkraft.ro

Modele personalizate 987

*Toate produsele speciale sunt excluse de la utilizarea dreptului de returnare.