Protecții împotriva căderii

Pentru toți cei care lucrează la mare înălțime: protejați-vă angajații și pe dumneavoastră! Aici, în magazinul nostru online, găsiți totul din gama protecțiilor împotriva căderii și răsturnării, pentru profesioniști ai meșteșugurilor, din industrie sau servicii de salvare. Citiți mai departe acum și aflați tot ceea ce trebuie să știți despre protecțiile împotriva căderii.

Tip de produs
Ochi de prindere
Preţ brut
218
218
16887
16887
-
Relevant
Număr articole: 21

Protecții împotriva căderii: hamuri de protecție, echipamente anti-cădere și altele similareÎn cel mai rău caz, căderea nu este o opțiune: de îndată ce, în timpul lucrului, vă fuge pământul de sub picioare și nu vă puteți baza pe parapete sau alte măsuri de siguranță, este necesară o protecție împotriva căderii, ca echipament individual de protecție. Fără dar și poate.
Ce se consideră a fi o protecție împotriva căderii?O protecție împotriva căderii nu se numește astfel fără motiv: aceasta trebuie să împiedice căderea persoanelor de la o anumită înălțime și implicit rănirea lor. Aceste lucruri sunt posibile din două direcții:  • Protecțiile primare împotriva căderii includ, pe lângă hamuri de protecție și seturi de protecție împotriva căderii, și parapete sau acoperitori.

  • Printre protecțiile secundare împotriva căderii se numără toate echipamentele care împiedică o vătămare corporală în cazul unei căderi. Acestea nu includ numai plase de prindere sau sisteme de corzi, ci, într-o anumită măsură, inclusiv colegi care asigură de la sol.Domenii de utilizare și înălțimi: când am nevoie de o protecție împotriva căderii?În calitate de echipamente individuale de protecție a muncii, protecțiile împotriva căderii sunt mereu obligatorii, dacă angajatul lucrează pe sau deasupra apei, precum și în jurul suprafețelor submersibile. Mai mult, se aplică anumite limite de înălțimi, de la care devine necesar un astfel de echipament de siguranță.Indiferent de acestea, protecțiile individuale împotriva căderii, precum hamuri și alte echipamente, sunt mereu utile dacă vreți să le conferiți mai multă siguranță angajaților temători, pe scări și schele înalte sau dacă, în caz de dubii (și pentru propria lor protecție), trebuie să îi „țineți în lesă''.Conform reglementărilor de siguranță, necesitatea unei protecții împotriva căderii depinde de distanța între podea și postul de lucru, distingându-se următoarele trei cazuri:  1. Înălțime de cădere mai mare de 1 metru la deschideri în pereți și scări fără protecție

  2. Înălțime de cădere mai mare de 2 metri la toate celelalte activități de lucru

  3. Înălțime de cădere mai mare de 3 metri în timpul lucrărilor pe acoperișuri


Totuși, aceste valori nu ar trebui să prevaleze asupra evaluării dumneavoastră personale a pericolelor. La fel precum în alte domenii ale protecției muncii – de la încălțămintea de siguranță și până la protecții auditive – paza bună trece primejdia rea.De aceea, chiar și în portalul informativ ne ocupăm intensiv de subiectul privind siguranța angajaților și a profesioniștilor, oferindu-vă multe sfaturi și sugestii:

Pentru întrebări concrete despre alegere sau informații suplimentare cu privire la echipamentele de protecție din oferta noastră, precum protecții împotriva căderii sau hamuri, nu ezitați să ne contactați.