Leviere pentru scos cuie, răngi

Forțare controlată: cu răngi și leviere pentru scos cuie puteți crea un efect de pârghie, care contribuie la desprinderea îmbinărilor deosebit de solide. Acest lucru este posibil atât cu materialele care trebuie prelucrate din piatră, cât și din lemn. Chiar și atunci când materialele sunt prinse cu cuie sau adeziv, puteți folosi o rangă pentru a desface îmbinarea în cel mai scurt timp. Descoperiți diferite variante de răngi, leviere pentru scos cuie și cârlige în magazinul online kaiserkraft .

În categoria Leviere pentru scos cuie, răngi vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools.

Răngi și leviere pentru scos cuie – forță datorită efectului de pârghieRăngile sunt ajutoare versatile care își au locul în orice atelier. Pentru lucrări de demolare, întreținerea spațiilor verzi sau reparații – chiar și cu un efort relativ mic, sculele de mână creează un efect puternic de pârghie. Astfel puteți să desfaceți imediat chiar și îmbinările stabile.Ce tipuri de răngi există?Răngile diferă în principal prin forma capetelor lor. În funcție de pârghia necesară și de unghiul de lucru veți găsi, de exemplu, modele rotunjite pentru a scoate pietre de pavaj sau pentru lucrări la zidărie. Ranga cu gheară are un cap de apucare în loc de unul cu formă de daltă. Aceasta se folosește ca o formă de levier pentru scos cuie și desface șuruburi sau cuie dintr-o ancorare fixă.Ranga clasică, cu tăiș curbat sau drept, aplică în mod optim forța de pârghie în raport cu lungimea sa. Pentru utilizare versatilă în spații restrânse, puteți comanda scule variabile, cu articulație și cap rotativ. Puteți obține un efect optim de pârghie cu ajutorul răngilor cu profiluri rotunde sau poligonale – deoarece acestea se pot prinde foarte bine.Când sunt potrivite levierele pentru scos cuie?Cu un clește îndepărtați cuie sau șuruburi de pe diverse suprafețe. Însă, dacă folosiți un levier pentru scos cuie, economisiți forță, timp și efort. Acest lucru este valabil mai ales dacă elementul de îmbinare și substratul sunt dificil de separat. În plus, un levier pentru scos cuie reduce riscul de rupere a cuielor și șuruburilor casante sau deteriorate.Cu capul unui clește exercitați o presiune punctuală asupra capului de șurub în timp ce așezați în mod fix sub el un levier pentru scos cuie. Astfel puteți scoate cuiul sau șurubul din substrat, distribuind forța în mod constant și fără a deteriora materialele.Cum se folosește o rangă?Dozați-vă forța atunci când folosiți o rangă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să evaluați rezistențele în mod cât mai precis posibil. Astfel evitați ca elementele rupte să zboare în toate direcțiile. Suprafețele mobile ar trebui fixate cu menghine sau alte accesorii.Căutați alte echipamente pentru nevoi industriale? Parcurgeți gama noastră variată de produse. Dacă aveți întrebări despre răngi, scule cu gheară și altele similare, pur și simplu contactați-ne. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ofere consultanță personală.
V-ar putea interesa și aceste produse:Instrumente de îndoire | Instrumente cu aer comprimat | Ciocane | Dălți | Biți | Chei dinamometrice