Echilibratoare

Reutilați acum – treceți la locuri de muncă ergonomice cu echilibratoare. Care este avantajul? Angajații dumneavoastră ridică și deplasează piese și materiale de lucru cu rapiditate, fără efort și fără să le fie afectată sănătatea. Comparați acum echilibratoarele!

Echilibratoare – lucrați protejându-vă spateleMunca ergonomică presupune minimizarea pericolelor asupra sănătății. Cu ajutorul echilibratoarelor de la kaiserkraft, acest lucru este posibil și în zona de montaj și la linia de asamblare.Echilibratoarele și balansierele funcționează astfelUn echilibrator, respectiv un retractor, este compus dintr-un tambur pentru cablu, cu arc. În partea de sus, acesta dispune de un dispozitiv de suspendare, iar la capătul cablului este montată o carabină, de care puteți agăța încărcăturile. Astfel aveți posibilitatea să țineți scule, precum șurubelnițe, suspendate la înălțimea potrivită și să le trageți spre dumneavoastră atunci când aveți nevoie de ele. Dacă dați drumul sculei, aceasta revine automat în poziția inițială – cel puțin dacă este vorba despre un echilibrator convențional cu arc.Lucrurile sunt diferite în cazul unui balansier cu tambur conic. Acesta menține încărcătura suspendată după eliberare. Chiar dacă optați pentru un echilibrator cu funcție de blocare, vă puteți fixa scula în aer – ideal pentru lucrări mai îndelungate, care necesită precizie.De aceea, echilibratoarele ușurează muncaPe cât de simplu este principiul de bază, pe atât de numeroase sunt avantajele echilibratoarelor și balansierelor:


  • Lucru ergonomic: echilibratoarele scutesc contorsionările inutile în timpul lucrărilor de montaj și reduc greutatea sculelor. Astfel, previn tensiunile unilaterale și oboseala.

  • Procese de lucru optime: munca se desfășoară mai rapid și este mai productivă atunci când tot ce trebuie este la îndemână.

  • Ordine la postul de lucru: gata cu timpul îndelungat petrecut făcând ordine. Un echilibrator readuce automat scula în poziția inițială.

  • Mai multă siguranță: în cazul lucrărilor de montaj care se desfășoară timp de mai multe ore, este ușor ca o sculă să alunece din mână. Echilibratoarele împiedică aterizarea acesteia pe picioarele angajaților dumneavoastră, iar modelele cu protecție împotriva căderii, chiar și atunci când arcul se rupe. Acest lucru previne accidentările și protejează sculele scumpe.


Echilibratoarele noastre se montează și se demontează cu doar câteva mișcări, în funcție de locul în care aveți nevoie de ele.Criterii importante de selecție pentru echilibratoareO caracteristică centrală a echilibratoarelor este capacitatea lor portantă. Echilibratoarele simple susțin încărcături cu greutate de până la 14 kilograme, iar balansierele sunt adecvate și pentru scule considerabil mai grele. Lungimea cablului joacă, de asemenea, un rol important. Atunci când faceți alegerea, țineți cont de înălțimea la care vreți să prindeți echilibratorul și de mișcările pe care le execută angajații dumneavoastră în timpul activității, respectiv de cât spațiu au nevoie.În cele din urmă, la kaiserkraft găsiți echilibratoare cu și fără funcție de blocare și protecție împotriva căderii. Dacă sunteți indeciși ce echilibrator este ideal pentru cerințele dumneavoastră, cel mai bine este să ne întrebați pe noi. De asemenea, vă ajutăm să alegeți și alte echipamente de ridicare, de la electropalane cu lanț, troliuri cu cablu și până la macarale.V-ar putea interesa și aceste produse:Protecții pentru colțuri | Ajutoare de ridicare | Încărcătoare telescopice | Macarale pivotante | Cadre pentru paleți | Folii termocontractabile