Containere cu substanțe periculoase

Prea puține pentru un întreg depozit de materiale periculoase, dar prea multe pentru un simplu raft pentru materiale periculoase? Atunci, cel mai bine este ca lichidele dumneavoastră periculoase să fie păstrate într-o unitate de depozitare pentru substanțe periculoase. În interiorul acesteia nu doar depozitați în mod conform lichide agresive, toxice pentru mediul acvatic, ci aveți, de asemenea, posibilitatea de a alege între unități de depozitare deosebit de compacte sau foarte comod de utilizat, cu acoperiș mobil, uși cu deschidere largă și cu încuietoare, precum și suficient spațiu pentru mai multe butoaie cu pompe deja montate. Depozitare compactă a substanțelor periculoase: containere sau unități de depozitare dedicate, pentru utilizare în interior și exterior – informați-vă acum sau comandați direct!

În categoria Containere cu substanțe periculoase vă oferim produse ale următoarelor mărci: LaCont, eurokraft pro, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 70

Unități de depozitare și containere pentru substanțe periculoase: mini-depozitul cu maxi-siguranțăÎn ceea ce privește depozitarea substanțelor periculoase, siguranța și ușurința de utilizare sunt inseparabile. De aceea, butoaiele, recipientele mici sau containerele IBC cu substanțe corespunzătoare sunt păstrate în unități de depozitare și containere pentru substanțe periculoase. Aici se întâlnesc cele mai înalte cerințe de siguranță și o manipulare pur și simplu sigură.Prin ce anume se disting unitățile de depozitare pentru substanțe periculoase?Unitățile de depozitare pentru substanțe periculoase, respectiv containerele pentru substanțe periculoase, reprezintă o soluție completă pentru depozitarea substanțelor periculoase într-un spațiu delimitat, în mod conform. Dacă altfel ar trebui să creați un depozit pentru substanțe periculoase, care să includă toate măsurile de siguranță și să îl delimitați de alte zone operaționale, o unitate de depozitare pentru substanțe periculoase este gata de utilizare încă de la livrare. Puteți comanda diverse variante pentru butoaie, recipiente mici sau containere IBC și puteți opta pentru numeroase versiuni:  • Containere pentru mărfuri periculoase și depozite pentru substanțe toxice pentru mediul acvatic, substanțe chimice agresive sau substanțe inflamabile

  • Pentru depozitarea în exterior și interior în incinta companiei

  • Diferite variante de uși cu încuietoare, în funcție de spațiul disponibil

  • În funcție de model, adecvate pentru depozitarea activă și/sau pasivă a lichidelor inflamabile

  • Cu detalii pentru confort, precum capră de umplere, rampă de urcare, acoperișuri rabatabile etc.


Păstrarea substanțelor periculoase în containere, precum și într-o unitate de depozitare de plastic, este ideală pentru companiile care dețin un număr limitat de recipiente și care doresc să își optimizeze procesele de manipulare a substanțelor periculoase și depozitarea acestora în mod rentabil și eficient.Ce container pentru substanțe periculoase se folosește la fiecare mediu?Țineți cont de informațiile privind caracterul adecvat pentru medii și categoriile GHS pentru fiecare produs din gama noastră. În general, materialul unității de depozitare a substanțelor periculoase indică dacă acesta este adecvat pentru respectivele medii.  • Unitățile de depozitare, din plastic, pentru substanțe periculoase nu corodează, sunt rezistente la intemperii și pot fi utilizate pentru medii toxice pentru mediul acvatic și pentru substanțe chimice.

  • Containerele, din oțel zincat, pentru substanțe periculoase sunt adecvate pentru materiale inflamabile și toxice pentru mediul acvatic. Aici trebuie respectate și informațiile privind depozitarea activă și pasivă la locul de instalare respectiv.


Pe lângă obligația de etichetare pentru depozitare și recipiente, țineți cont, de asemenea, de măsurile de precauție privind managementul scurgerilor și controlați în mod regulat dacă funcționează toate piesele accesorii ale unităților de depozitare. Dacă este necesar, înlocuiți vanele de captare și altele similare.Informațiile noastre privind depozitarea reglementară a substanțelor periculoase vă oferă și mai multe detalii. De asemenea, vă răspundem cu plăcere, personal, la întrebări. Pur și simplu contactați-ne.