Lacăte

Ați dori să încuiați, dar nu există o încuietoare? În acest caz, cel mai bine vă descurcați cu un lacăt. La kaiserkraft îl găsiți pe cel potrivit, inclusiv pentru standarde de siguranță ridicate.

În categoria Lacăte vă oferim produse ale următoarelor mărci: ABUS.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 76

Lacăte: încuiați în siguranțăÎncăperea pentru depozitarea bicicletelor, truse de scule, vestiare și dulapuri – lacătele încuie oriunde nu există o încuietoare convențională. Micile lacăte arată extrem de asemănătoare, dar secretul se află în detalii.Cum se diferențiază lacătele?Diferențele centrale între lacăte sunt următoarele:  • Design: lacătele cu cifru reprezintă o alternativă a clasicului lacăt cu cheie. Lacătele disc au o formă rotundă.

  • Închidere comună sau separată: în cazul lacătelor cu închidere comună, o singură cheie se potrivește în mai multe lacăte.

  • Material: cele mai multe lacăte sunt compuse din alamă, aluminiu sau oțel. Există însă și modele economice, din plastic.

  • Grosimea toartei: pe lângă material, pentru toartă se aplică în mod special: cu cât mai groasă, cu atât mai greu de spart.


Cum găsiți lacătul potrivitÎntrebarea decisivă legată de căutarea lacătului potrivit este: ce vă doriți să securizați cu el? Dacă în spatele lacătului se află ceva valoros și/sau riscul de furt este ridicat, aveți în vedere următoarele puncte:  • Lacătele cu toartă din oțel oferă cel mai înalt nivel de rezistență împotriva hoților. Aluminiul și plasticul sunt adecvate pentru obiecte mai puțin valoroase, iar alama reprezintă o cale bună de mijloc.

  • Lacătele disc oferă avantajul de acces dificil al infractorilor la toartă.

  • Apropo de toarte: asigurați-vă că aceasta este cât se poate de groasă.

  • Lacătele cu închidere comună pot fi practice în activitatea zilnică. Însă, orice persoană cu o cheie poate deschide mai multe lacăte. În cazul în care pierdeți o cheie, trebuie să înlocuiți toate lacătele sau cel puțin toți cilindrii lacătelor.


Cum fixați lacătul dumneavoastră pe ușă? Cel mai bine cu unul din suporturile noastre pentru lacăt. Obțineți informații și sfaturi suplimentare prin intermediul serviciului nostru pentru clienți.