Șlefuitoare, rindele

Pentru o prelucrare profesională a lemnului: șlefuitoarele și rindelele electrice ușurează munca cu lemnul. În timp ce un șlefuitor cu vibrații netezește suprafața materialului natural, o rindea îndepărtează straturi întregi. Descoperiți selecția în magazinul online kaiserkraft!

În categoria Șlefuitoare, rindele vă oferim produse ale următoarelor mărci: Bosch.

Șlefuitoare și rindele: pentru o prelucrare profesional a lemnuluiLemnul este un material fără vârstă. Cu ajutorul șlefuitoarelor electrice și rindelelor din segmentul profesional, prelucrarea lemnului devine simplă și eficientă. Cu modelele moderne neteziți imediat suprafețele de lemn.Care este diferența între rindele și șlefuitoare?Șlefuitoarele și rindelele netezesc suprafețele din lemn și asigură un aspect natural plăcut. Mai mult decât atât, ele pregătesc lemnul astfel încât să poată fi aplicate vopsele sau straturi de protecție. Chiar dacă rezultatul este similar, cele două unelte electrice pentru prelucrarea lemnului diferă în ceea ce privește modul de funcționare.Șlefuitoarele lucrează cu un disc granulat, care degroșează lemnul și îl îndepărtează în unități mici, în funcție de granulație. Unealtă electrică utilă este precisă și adecvată inclusiv pentru suprafețe mici. Șlefuitoarele pregătesc lemnul pentru uleiuri, lacuri și altele similare – fiindcă piesele șlefuite din lemn le pot absorbi mai bine.În schimb, rindelele electrice îndepărtează strat cu strat suprafața pieselor din lemn. Astfel, suprafețele rindeluite lucesc în mod plăcut și sunt netede la atingere, fără alte tratamente. Rindelele sunt totodată adecvate pentru îndepărtarea eficientă straturilor vechi de lac. Prin urmare, se utilizează, de cele mai multe ori, pe piesele mai mari din lemn.Ce este important pentru alegerea șlefuitoarelor?Dacă doriți să neteziți colțuri sau muchii, un șlefuitor cu vibrații este o alegere potrivită. Motivul: placa oscilantă îndepărtează doar puțin material. Pe de altă parte, datorită mișcării de rotație a discului rotund, șlefuitoarele excentrice îndepărtează mai mult. Ele sunt adecvate pentru șlefuirea unor suprafețe mai mari.De regulă, șlefuitoarele și rindelele profesionale nu dispun în mod deliberat de acumulator, fiindcă au nevoie de performanță constantă. Prin urmare, atunci când le cumpărați, acordați atenție domeniului de utilizare pentru care sunt proiectate șlefuitoarele și rindelele. În funcție de materialul care trebuie prelucrat, mărimea medie a suprafeței și forma pieselor de lucru se potrivesc diferite modele. De asemenea, corelați discurile de șlefuire cu echipamentul.Vă doriți consultanță pentru cumpărarea de șlefuitoare și altele similare? Atunci, contactați-ne. Echipa noastră prietenoasă vă sprijină cu plăcere să alegeți și alte unelte electrice – de la polizoare unghiulare până la bormașini.
V-ar putea interesa și aceste produse:Ciocane rotopercutoare și ciocane demolatoare | Iluminat pentru birou | Bancuri de lucru | Protecții pentru ochi | Mănuși de lucru | Perii și pile