Sigilare, etichetare

Articolele fragile impun o manipulare atentă. Cu ajutorul etichetării cutiilor de carton precizați în mod clar că pachetele dumneavoastră trebuie manevrate cu grijă. Instrumentele noastre de sigilare, precum benzi adezive și de ambalare, legături pentru cabluri și cordoane, capsatoare și dispozitive de prindere, garantează că pachetele dumneavoastră sunt mereu perfect închise, iar conținutul este în siguranță.

Sigilarea și etichetarea cutiilor de carton: pentru expedierea pachetelor, cu mănuși din catifeaLucrurile trebuie să se miște repede în logistica de transport. Însă, anumite pachete nu trebuie nici aruncate, nici răsturnate sau stivuite. Vă puneți speranțele în grija furnizorului de servicii de curierat? Mai bine nu. Accesoriile pentru sigilarea și etichetarea cutiilor de carton oferă siguranța faptului că articolele dumneavoastră ajung la destinatar la fel cum au părăsit fabrica.Cum găsesc soluția potrivită pentru sigilarea cutiilor de carton?Benzile adezive și de ambalare sunt multifuncționale atunci când vine vorba despre sigilarea cutiilor. Puteți economisi și timp grație distribuitoarelor de bandă adezivă. În acest context, acordați o atenție deosebită proprietăților adezive și grosimilor benzilor:  • În cazul în care coletele dumneavoastră urmează să treacă prin mai multe zone climatice sau vor fi în tranzit pentru o perioadă lungă de timp, optați pentru benzi cu adezivitate ridicată și legare extra stabilă.

  • Cutiile de carton ușoare, cu o distanță scurtă de transport, pot fi expediate și cu variante mai economice și folosind soluții inovatoare, precum banda adezivă din hârtie. Avantajul pentru client: se poate îndepărta ușor de pe cutia de carton, astfel încât aceasta poate fi refolosită.

  • Dacă vreți să vă asigurați că pachetul dumneavoastră călătorește astfel încât să nu poată fi deschis, benzile adezive la ud reprezintă o alternativă practică a sigiliilor și mărcilor. Aceste benzi se aplică umede și nu pot fi îndepărtate fără deteriorare – astfel, clientul poate vedea imediat dacă cineva a umblat la pachet.


Capsatoarele și dispozitivele de prindere sunt accesorii ideale pentru sigilarea cutiilor de carton și aplicarea etichetelor pe colete de formate mari, pe recipiente din lemn legate etc. Capsele sigilează cutiile de carton cu pereți groși mai sigur decât orice bandă de ambalare.Aparatele de sigilat folii și cele pentru sigilarea cutiilor de carton sunt la fel de utile pentru pungile cu piese de mici dimensiuni, precum și pentru sigilarea automatizată a cutiilor de carton, atunci când volumul de expedieri este foarte mare.Legăturile pentru cabluri și cordoanele sunt mai puțin responsabile pentru ambalajul exterior decât pentru ordinea și siguranța din interiorul cutiei de carton. Ele sigilează recipientele mici, previn încurcarea cablurilor etc.Plicurile pentru avize de livrare și plicurile pentru documente previn aruncarea accidentală a facturilor, avizelor de expediție și a altor documente importante: alegeți între plicuri port-documente imprimate, plicuri autoadezive, transparente, pentru avize de livrare și plicuri opace, respectiv impermeabile, pentru documente, din gama noastră largă și sustenabilă de produse.Ce trebuie să am în vedere la etichetarea cutiilor de carton?Etichetarea cutiilor de carton îndeplinește două funcții: aceasta trebuie să identifice destinatarul, într-un mod clar și care permite citirea automată, precum și să furnizeze informații importante cu privire la manipularea pachetului. Există numeroși factori pe care trebuie să îi aveți în vedere în legătură cu alegerea și aplicarea marcajelor speciale și a etichetelor. Cei mai importanți sunt:  • Conținutul pachetului

  • Ruta de expediere (terestră, aeriană, maritimă)

  • Posibilitatea de citire automată la furnizorul de servicii logistice

  • Rezistența împotriva deteriorării și manipulării, ca o asigurare pentru client

  • Regulamente și legi internaționale


În general, în ceea ce privește etichetarea cutiilor de carton, ar trebui să acordați atenție posibilității de identificare la prima vedere. Toate autocolantele și etichetele trebuie să fie clare și inteligibile, nu trebuie să se contrazică și ar trebui să fie aplicate în anumite locuri pe pachet. În acest sens, citiți și ghidul nostru Împachetați corect.Pentru mai multe întrebări despre sigilarea și etichetarea cutiilor de carton, nu ezitați să ne contactați.