Pistoale de gresat, dispozitive de lubrifiere

Folosiți unelte precum pistoale de gresat și lubrificatoare pentru a gresa piesele mobile, mașinile sau vehiculele pentru a reduce uzura. Aici puteți obține pistoale de gresat profesionale cu pârghie și cu impact, cu funcționare manuală sau automată, precum și cu funcționare electrică sau controlată cu aer comprimat. Citiți mai departe pentru mai multe informații!

În categoria Pistoale de gresat, dispozitive de lubrifiere vă oferim produse ale următoarelor mărci: PRESSOL.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Tip de comandă
Relevant
Număr articole: 16

Pistoale de gresat și lubrificatoare pentru profesioniștiLubrificatoarele sunt soluția ideală pentru o producție fără probleme. Pe de o parte, reduc uzura și, pe de altă parte, asigură o durată de viață mai lungă. Pentru că atunci când mașinile funcționează la viteză maximă, acestea au nevoie de o aplicare regulată de agenți de gresare. Cel mai simplu și mai sigur mod de a face acest lucru este cu ajutorul pistoalelor de gresat și al lubrificatoarelor.Cum funcționează un pistol de gresat?Acestea reprezintă o alternativă curată (și sigură) la lubrifierea manuală a rulmenților, componentelor mașinilor, lanțurilor etc. Acestea funcționează pe principiul pistonului sub presiune, care plasează agentul de gresare direct în punctul dorit prin intermediul unui racord. Furtunurile lungi și accesoriile asigură faptul că pistolul de gresat poate accesa cu ușurință și zonele mai adânci ale unei mașini.Pistolul de gresat pentru o singură mână este popular pentru că este la îndemână, curat și ușor de umplut. Cu toate acestea, se poate acumula mai puțină presiune cu acesta decât cu un pistol de gresat pentru două mâini, cu pârghie manuală sau cu un pistol de gresat cu aer comprimat (lubrificator) sau chiar cu pistoale de gresat cu baterii.În funcție de ce criterii aleg?Cu cât lubrificatorul este mai mic și mai ușor de manevrat, cu atât durează mai mult lubrifierea. De aceea, ar trebui să vă concentrați, de asemenea, pe creșterea valorilor de performanță, pe măsură ce crește nevoia de gresare în cazul mașinilor și echipamentelor companiei dumneavoastră. Cu cât funcția presei este mai automatizată, cu atât mai rapid și mai precis puteți remedia funcționarea mașinilor și uneltelor dumneavoastră. Factorii importanți pentru selecție sunt:  • Producție cu lubrifiant și/sau cartuș de lubrifiant slăbit

  • Presiunea de aplicare și cantitatea aplicată

  • Funcționare și manevrabilitate în locuri greu accesibile

  • Accesorii furnizate, de la racordul de umplere la furtunul armat


De ce intră pistoalele de gresat în categoria substanțelor periculoase?Lubrifiere curată? Asta nu pare foarte periculos. Cu toate acestea, pistoalele de gresat fac parte din conceptul dvs. de manipulare a substanțelor periculoase în cadrul producției.  • La manipularea agentului de gresare, evitați contactul cu pielea sau cu ochii; se recomandă folosirea mănușilor de protecție și a cremelor hidratante.

  • Pentru depozitare sunt necesare dulapuri pentru substanțe periculoase, care să păstreze agentul de gresare separat de alte substanțe inflamabile sau explozive și să aibă dispozitive de siguranță adecvate.

  • Pentru reumplere ar trebui să se utilizeze instrumente precum dispozitive de umplere cu agent de gresare și materiale de legare.


Pistoalele de gresat trebuie să fie verificate în mod regulat pentru a se verifica dacă sunt funcționale și stabile.Este de la sine înțeles că ar trebui să vă instruiți angajații în ceea ce privește manipularea agenților de gresare și a pistoalelor de gresat și să efectuați evaluări periodice ale riscurilor. Numai dacă vă puteți evalua cu exactitate competențele și cerințele, operațiunile vor decurge cu adevărat fără probleme.Din informațiile noastre privind depozitarea reglementară a substanțelor periculoase aflați și mai multe despre păstrarea în siguranță a suporturilor necesare. De asemenea, vă putem spune totul personal – contactați-ne acum.