Benzi de legare

Benzile de legare sunt cea mai practică invenție de când există mărfuri de expediat. Ele stabilizează cutiile de carton mari și asigură menținerea paleților uniți, fără mare efort.
Iar cel mai bun lucru în legătură cu oferta noastră de benzi de legare: pentru fiecare colet – fie un mic pachet, paleți întregi, sau un utilaj complet – avem banda de legare potrivită.

În categoria Benzi de legare vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic, HSM.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 24

Tari ca piatra: benzile de legare asigură mărfurile în timpul transportuluiVrem ca mărfurile dumneavoastră să ajungă în siguranță la destinatar. De aceea, vă putem la dispoziție, în magazinul nostru online, benzi de legare pentru asigurarea în timpul transportului. În cadrul procesului de legare, bunul care trebuie transportat se înfășoară cu o bandă de legare care este tensionată și asigurată cu ajutorul unui dispozitiv de legare. Odată fixată banda, paleții și pachetele nu mai alunecă, nu se mai răstoarnă și nu mai cad de pe stivă în timpul transportului. Pentru ca benzile de legare să facă față sarcinii, sunt confecționate din oțel, compozit sau plastic foarte rezistent. Sunt disponibile în diverse lungimi, grosimi, lățimi și clase de rigiditate. Dar ce material se potrivește pentru ce tip de marfă?
Bunul expediat determină tipul de bandă de legareÎn funcție de dimensiunile și greutatea pachetelor, puteți opta pentru benzi ușoare din plastic confecționate din polipropilenă sau poliester, pentru benzi elastice din compozit sau pentru benzi rezistente la rupere din oțel. Folosite în transportul maritim și pentru sarcini grele, benzile de legare din oțel sunt potrivite și pentru articole cu muchii ascuțite și articole voluminoase. Compozitul foarte elastic se potrivește pentru pachetele grele. Fiind alcătuit din fibre și plastic, compozitul poate rezista la sarcini în mod asemănător cu oțelul, iar banda de compozitor se pretează pentru mărfurile neuniforme. Și cum rămâne cu plasticul? Banda din PET este incasabilă și nu prezintă muchii ascuțite. Datorită volumului său mare de legare, banda din poliester este potrivită pentru mărfurile grele – grad de rezistență asemănător cu cel al benzii de oțel, dar de cinci ori mai ușoară decât ea. În cazul pachetelor și al altor mărfuri ușoare, banda din polipropilenă îndeplinește toate nevoile, ca bandă de legare standard.


Pentru că am amintit mai devreme de muchii ascuțite: kaiserkraft vă pune la dispoziție diverse articole pentru protecția muchiilor și a suprafețelor mărfurilor dumneavoastră. Alegeți dintr-o gamă variată de profile, margini, unghiuri, colțare și alte suporturi.
Tensionare, înfășurare, expediere. Avem unealta profesională potrivită – și la setAșa cum am discutat mai sus, pentru un proces de legare corect aveți nevoie de unelte și dispozitive speciale. La kaiserkraft găsiți distribuitoare, dispozitive de tensionare și închidere, precum și închideri pentru fiecare material de bandă. În funcție de nevoie, individual sau ca set de legare. Așa vă echipați corespunzător – sau doriți și alte materiale de împachetat? Știți deja: întotdeauna e ceva de făcut. Contactați-ne, ne bucurăm să vă oferim consultanță și să vă ajutăm în alegerea produselor potrivite.V-ar putea interesa și aceste produse:Cântare digitale | Paleți de unică folosință | Mașini de legat cu bandă | Paleți industriali | Folii termocontractabile | Cântare pentru corespondență | Cântare Soehnle | Seturi de legare EUROKRAFT