Cărucioare de montaj

O investiție profitabilă: cărucioare de montaj, mobile și practice. Acești ucenici mobili ușurează enorm viața cotidiană profesională. Piesele de dimensiuni mici, materialele consumabile și sculele sunt depozitate în siguranță și economisesc spațiul. Astfel nu păstrați doar ordinea în unitate, ci și totul la îndemână.

În categoria Cărucioare de montaj vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, RAU, Treston.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 89

Cărucioare de montaj – postul de lucru în deplasareVă deplasați pentru fiecare cheie? Nu este nevoie. Cu cărucioarele noastre de montaj, uneltele, componentele și altele similare sunt întotdeauna acolo unde este nevoie de ele, la fel cum este și o suprafață de lucru practică. Acestea nu vă aduc beneficii doar la montaj.Trei într-unul singur: așa funcționează cărucioarele de montajCărucioarele de montaj sunt echipament de transport, post de lucru și banc de lucru mobil într-un singur produs. Într-o formă clasică minimalistă, ele sunt compuse din role și una sau mai multe polițe. Iar pentru că uneori este prea puțin, la kaiserkraft găsiți inclusiv cărucioare de montaj cu sertare, dulapuri, panouri perforate și alte accesorii suplimentare practice.Astfel găsiți căruciorul de materiale potrivitScopul de utilizare este esențial pentru alegere:  • Fiindcă, dacă folosiți căruciorul în principal pentru pregătirea comenzilor și lucrări la care aveți nevoie de puține instrumente, se pretează formele simple.

  • O combinație între suprafață de lucru și dulapuri cu sertare poate fi folosită excelent ca atelier mobil. Ideală pentru lucrări care presupun multe unelte și/sau cantități mai mari de piese mici.

  • Pentru componente masive, utilaje și altele similare, cel mai bine este să folosiți cărucioarele noastre pentru sarcini grele. Acestea combină o greutate proprie redusă cu o capacitate portantă ridicată.

  • Suplimentar, există cărucioare pentru domenii de utilizare speciale, de exemplu camere sterile.


Merită, de asemenea, să acordați atenție presupuselor detalii. Suprafețele de lucru cu înălțime reglabilă, de exemplu, contribuie la un post de lucru ergonomic, iar vanele de captare previn scurgerea lichidelor. În plus, cărucioarele noastre sunt disponibile în diverse variante de mărimi și cu blaturi din multe materiale diferite – de la blaturi economice din MDF până la blaturi din plastic foarte rezistent și suprafață texturată.Cum rămâne cu rolele?Majoritatea cărucioarelor noastre de montaj dispune de role din cauciuc plin. Acestea sunt silențioase și ușor manevrabile. Rolele din poliuretan sunt foarte potrivite pe podele sensibile, nivelate. Alternativele acestora sunt rolele din plastic sau bunele anvelope pneumatice de altă dată.Aveți deja un cărucior de montaj, dar nu mai rulează cum trebuie? Noi îl punem din nou în mișcare. Pur și simplu explorați gama noastră variată de roți pivotante și fixe.Căruciorul dumneavoastră de montaj nu este (încă) disponibil?Sigur găsim o soluție. În cele din urmă, noi, cei de la kaiserkraft, suntem specialiști în produse personalizate. Desigur, acest lucru nu este valabil doar pentru cărucioarele de montaj, ci și pentru alte echipamente de transport și cărucioare, precum și multe alte produse pentru amenajarea companiei dumneavoastră. Nu ezitați să luați legătura cu noi. Împreună asigurăm condiții de muncă optime.V-ar putea interesa și aceste produse:Role pentru dispozitive de transport | Pene de urcare | Etichete adezive | Cântare cu scală | Bandă adezivă la ud | Cuve din plastic | Cărucioare de service EUROKRAFTpro | Șasiuri magnetoplan