Jachete de lucru

Jachetele de lucru reprezintă doar un element ca oricare altul al echipamentului de lucru? Nici pe departe. Când îmbrăcați pentru prima oară un model profesional, vedeți imediat la ce ne referim. Încercați și dumneavoastră jachete de lucru, de iarnă, toamnă și toate anotimpurile, pentru sectorul comercial și industrial, acum, în magazinul nostru!

În categoria Jachete de lucru vă oferim produse ale următoarelor mărci: Leipold+Döhle.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 11

Jachete de lucru: nu lăsați vremea să vă împiedice să muncițiLa temperaturi negative, pe ploaie sau vânt: eroii de zi cu zi trebuie să fie mereu la datorie. Cu jachetele de lucru pentru iarnă, în culori de semnalizare sau ca protecție împotriva căldurii și vântului, sunteți imuni la toate temperaturile. La ce trebuie să mai fiți atenți? Bineînțeles, la potrivirea perfectă!
Prin ce anume se disting jachetele de lucru profesionale?Performanță maximă cu un nivel ridicat de confort la purtare: nu numai în aer liber sunt jachetele de lucru unele dintre cele mai importante elemente pentru un echipament de lucru bun. Fie că este vorba despre jachete ușoare de lucru, jachete călduroase de bărbați, pentru iarnă, sau jachete de lucru din softshell, pentru perioadele de tranziție, acordați întotdeauna atenție următoarelor aspecte: • Materiale rezistente la vânt și hidrofobe, respectiv rezistente la căldură

 • Realizare solidă și rezistentă la uzură

 • Confort la purtare, permițând pielii să respire

 • Cusături și fermoare întărite

 • Croială optimă, care se potrivește bine

 • Multe buzunare pentru instrumente de lucru

 • Eventual elemente reflectorizante și/sau culori de semnalizare

 • Detalii călduroase, precum orificii pentru degetele mari sau căptușealăCe jachetă de lucru se potrivește fiecărui domeniu de utilizare?Jachete de lucru portocalii, jachete de lucru albastre, jachete de lucru negre sau verzi? Culoarea nu reprezintă o alegere în materie de modă, ci o chestiune de siguranță, vizibilitate și profesie: • Jachetele reflectorizante de protecție, de culoare portocalie, sunt indispensabile pentru vizibilitatea în aer liber – atât în ceea ce privește construcțiile de drumuri, cât și pe piste de decolare sau pe orice alt teren unde se întâlnesc oameni și utilaje.

 • Datorită elementelor reflectorizante, jachetele de lucru, de culoare galbenă, contribuie, de asemenea, la creșterea siguranței, de exemplu pentru echipaje de salvare sau pentru profesioniștii care lucrează în subteran.

 • Halatele de protecție termică și jachetele de protecție împotriva flăcărilor sunt esențiale pentru toate profesiile în cadrul cărora focul este principalul material de lucru sau principalul pericol. Se aplică, de exemplu, pentru turnători de oțel, precum și pentru sudori.

 • Jachetele de lucru, din softshell, de culoare albastră, verde sau neagră, sunt pentru grădinari, peisagiști, personalul din domeniul forestier sau alți profesioniști care vor să își desfășoare activitatea în aer liber, cu libertate maximă de mișcare. Aici, culoarea potrivită depinde de tradiția profesională, precum și de designul corporativ al companiei.Jachetele de lucru sunt plătite de angajator?Dacă jacheta de lucru face parte din măsurile de protecție a muncii, prevăzute de lege, angajatorul trebuie să suporte costurile. Chiar și făcând abstracție de legislație, este utilă achiziția prin intermediul companiei: angajații bine protejați se îmbolnăvesc mai rar și se simt mai bine la serviciu.În cazul în care costurile nu sunt suportate de angajator, jacheta de lucru poate fi dedusă prin declarația fiscală. Acest lucru este valabil, desigur, inclusiv pentru pantalonii de lucru și cu atât mai mult pentru pantofii de lucru, mănușile de lucru și alte elemente ale echipamentului individual de protecție.Există multe alte aspecte care trebuie să fie respectate în ceea ce privește protecția muncii. De aceea, am compus mai multe ghiduri:

Dacă aveți întrebări specifice în ceea ce privește achiziția echipamentului și jachetelor de lucru, vă stăm personal la dispoziție. Nu ezitați să ne contactați.