Covorașe industriale

Acum să trecem pe covoraș, pe covorașul industrial. Aproape incredibil, cât de multe avantaje oferă acest produs: mai multă siguranță, mai multă ergonomie, mai multă mișcare. Cel mai bun: puteți alege exact covorașul industrial care se potrivește cel mai bine cerințelor și condițiilor podelei dumneavoastră.

În categoria Covorașe industriale vă oferim produse ale următoarelor mărci: COBA, NOTRAX, Justrite.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 147

Covorașe industriale – pentru ca fundația să fie bunăCeea ce pot face covorașele industriale depinde, desigur, de fiecare în parte: covorașele de calitate superioară pentru posturi de lucru previn accidentele, contribuie la o postură sănătoasă și urmăresc ca angajații dumneavoastră să obosească mai greu.Covorașele industriale asigură aceste lucruri, împiedicând alunecarea. Covorașele anti-oboseală sunt foarte înalte și moi sau dispun de proeminențe. Astfel, se creează o suprafață amortizantă, care protejează articulațiile, mușchii, tendoanele și ligamentele – în special în timpul turelor lungi. Covorașele cu suprafață perforată favorizează scurgerea lichidelor, precum ulei sau apă. În plus, la kaiserkraft găsiți grilaje din lemn, pe care se poate circula cu stivuitorul cu furci, protecții pentru blaturile bancurilor de lucru și multe altele.Covorașe industriale: câte unul potrivit pentru fiecare scopPentru a alege covorașele industriale sunt esențiale locul unde sunt amplasate și activitatea care este desfășurată pe acestea:  • Un covoraș anti-oboseală reprezintă o alegere potrivită pentru multe posturi de lucru din zona de producție sau în atelier.

  • După cum știm, excepția confirmă regula. În special pentru lucrările de precizie recomandăm un covoraș care să permită o poziție stabilă.

  • Pentru lucrări cu lichide se pretează covorașele deschise. Dacă vreți să protejați podeaua de dedesubt, cele închise.

  • Dacă persoana de pe covoraș lucrează cu substanțe chimice, este esențial ca acesta să reziste respectivelor chimicale.

  • Posturile de lucru de sudură necesită covorașe industriale greu inflamabile, care să nu cedeze nici la temperaturi ridicate.

  • Sistemele de îmbinare pot fi adaptate individual în funcție de mărimea respectivului post de lucru.


Cum vă ajutăm în privința alegeriiPuteți obține o primă prezentare generală a caracteristicilor covorașelor industriale cu ajutorul ghidului nostru pentru covorașe. Astfel, puteți observa imediat ceea ce poate face unul. Dacă sunteți în căutarea unui covoraș industrial, care să reziste substanțelor chimice, cel mai bine este să intrați direct în legătură cu noi. Fiindcă, în acest caz, tipul substanței chimice joacă un rol central. După cum vedeți, alegerea covorașelor trebuie să fie bine gândită. Dar nu vă faceți griji, nu vă lăsăm singuri. Bineînțeles, același lucru este valabil și pentru covorașe pentru spații umede, covorașe pentru reținerea impurităților și multe alte produse mari și mici din magazinul nostru online.
V-ar putea interesa și aceste produse:Dispozitive de tăiat suluri | Cărucioare manuale pentru paleți | Cântare pentru pachete | Ecrane LED | Covorașe pentru postul de lucru | Depozitare pentru chei