Cuțite pentru deschiderea cutiilor, cuțite pentru tăierea foliei

Sigure, eficiente, precise: cuțitele pentru cutii de carton și cuțitele pentru folii sunt instrumente utile de tăiere. Cu ajutorul lor deschideți imediat materialele de ambalare – modelele taie fără probleme chiar și materiale plastice sau piele. De la cuttere, la cuțite pentru covoare și cuțite cu funcție de siguranță pentru cutii de carton – descoperiți gama de produse în magazinul online kaiserkraft!

În categoria Cuțite pentru deschiderea cutiilor, cuțite pentru tăierea foliei vă oferim produse ale următoarelor mărci: COBA, MAUL, KS Tools, LISTA.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 21

Cuțite pentru folii și cuțite pentru cutii de carton: instrumente eficiente de tăiereFie că este vorba despre zona de recepție a mărfurilor sau despre cea de corespondență: cuțitele pentru folii și cele pentru cutii de carton sunt instrumente indispensabile în sectorul logistic. Cu ajutorul lor, angajații dumneavoastră pot deschide imediat pachete sau pot îndepărta eficient foliile flexibile de pe paleți. Cutterele sunt ajutoare utile chiar și pentru separarea cutiilor de carton. Cu produsele din gama noastră fluidizați procesele de lucru în diverse departamente.Caracteristici de siguranță ale cutterelorCuțitele pentru cutii de carton și pentru folii sunt prevăzute cu lame ascuțite din oțel sau ceramică. Ele taie fără probleme prin folii, carton, covoare și piele. Caracteristicile ingenioase de siguranță reduc astfel riscul de rănire. De aceea, lamele sunt integrate în mânerul cutterului și protejează mâna în timpul tăierii.În cazul cuțitelor de siguranță, lama nu rămâne niciodată deschisă. Un mecanism de retragere automată a lamei minimizează suplimentar riscul de rănire. Grație unui mâner ergonomic și unui strat de acoperire aderent, cuțitele pentru covoare și cele pentru folii stau mereu în siguranță în mână. În plus, cele mai multe modele sunt adecvate atât stângacilor, cât și dreptacilor.Cumpărați cuțite pentru cutii de carton de la kaiserkraftInstrumentele de tăiere din gama noastră sunt parțial produse de unică folosință. Având în vedere faptul că volumul de muncă din depozit este mare, merită să cumpărați la set cuțitele pentru cutii de carton și pentru folii. Astfel, aveți întotdeauna pe stoc suficiente modele pentru angajații dumneavoastră. La noi găsiți seturi de cinci, zece sau 25 de cuttere de unică folosință.Căutați, pe lângă cuțite pentru cutii de carton, alte accesorii practice pentru expediere și depozit? Fie că este vorba despre folii termocontractabile sau alte materiale de ambalare: echipa noastră prietenoasă vă oferă cu plăcere consultanță și vă sprijină în vederea alegerii. Pur și simplu contacți-ne.
V-ar putea interesa și aceste produse:Cutii de depozitare | Paleți din lemn | Bandă adezivă la ud | Mașini de legat cu bandă | Paleți industriali | Benzi de legare HSM