Scări și schele

Aici găsiți sistemele potrivite de scări pentru orice obiectiv și orice spațiu de lucru, precum scări, trepte și schele. Și fiindcă toate variantele și execuțiile sunt sigure la călcare, stabile și ergonomice, ați făcut alegerea potrivită mereu, indiferent de varianta aleasă.

Scări și schele pentru urcare în siguranță.


„Pentru lucrări la înălțime este nevoie de o scară.'' Ceva ce sună atât de simplu poate fi o adevărată provocare în realitate. Fiindcă – indiferent dacă este vorba despre o scară sau o schelă – trebuie să fie îndeplinite anumite condiții pentru ca echipamentul de urcare să fie sigur, iar dumneavoastră să fiți asigurați în cazul unui accident. În cele ce urmează veți afla ce ar fi bine, respectiv ce trebuie, să aveți în vedere la achiziție.Ce produs pentru ce scop?Pentru a vă asigura că alegeți produsul potrivit pentru dumneavoastră, vă puteți pune întrebări înainte, care să vă ușureze căutarea. 1. Ce înălțime maximă de lucru trebuie atinsă? Mărimea angajaților joacă, de asemenea, un rol important aici.

 2. Cât de multe materiale de lucru se transportă în timpul lucrărilor la înălțime? Acest aspect este, de asemenea, important pentru capacitatea portantă și lățimea treptelor sau a platformei de lucru.

 3. Cât de mult trebuie să poată susține scara, scărița sau schela? Vă rugăm sa luați în calcul greutatea persoanelor + a materialelor de lucru.

 4. Cât de lat trebuie să fie produsul pe partea de urcare?

 5. Echipamentul de urcare este adesea cărat sau este transportat într-un autovehicul?

 6. Am nevoie de produse din materiale care trebuie să fie adecvate pentru anumite influențe de mediu, precum substanțe chimice, temperaturi, electricitate?


Nu vă sfiiți să puneți aceste întrebări utilizatorilor de scări și schele, pentru ca aceștia să se simtă în siguranță la serviciu și să fie mulțumiți cu echipamentul de lucru ales.Apropo de siguranță: scările și schelele trebuie supuse unei verificări anuale, în cadrul căreia se analizează dacă mai pot fi utilizate în continuare. Această verificare nu trebuie să fie uitată în niciun caz.


Standardele DIN pentru scări și schele trebuie, de asemenea, să fie întotdeauna respectate în ceea ce privește producția pentru mediul comercial: pentru a vă proteja compania și angajații.Ce standarde se aplică pentru scări și schele? • Scările portabile trebuie să corespundă cu cerințele DIN EN 131-1 până la 4. Acestea includ atât scări cu rezemare și scări extensibile, cât și scări multifuncționale și scări cu articulații. Atenție: începând din 01.01.2018 se aplică modificările standardului DIN EN 131, părțile 1 și 2: scările cu rezemare începând de la/de o înălțime de peste 3 m lungime trebuie să dispună de o extensie pentru stabilitate.

 • Scărițele trebuie să corespundă cu standardul DIN EN 14183. Scărițele sunt echipamente portabile de urcare, la care treapta superioară accesibilă este la o înălțime max. de 1,0 m.

 • Schelele mobile trebuie să corespundă standardului DIN EN 1004. Acesta nu include schele mici, schele pentru fațade sau schele de protecție.

 • Scările industriale, platformele de lucru și pasarelele trebuie să fie conforme cu DIN EN ISO 14122-1 până la 4. Acesta se referă la căi fixe de acces la utilaje.

 • Scările fixe de acces trebuie să corespundă standardelor DIN EN 18799-1 sau DIN EN 14094-1. Acestea pot avea atât rol de scări de urgență, cât și de acces sau circulație la utilaje.


Ce tipuri de echipamente de urcare găsiți la noi?Toate scările și schelele din gama noastră corespund standardelor impuse. Colaborăm cu furnizori renumiți, precum Zarges, MUNK sau Hailo și avem pentru dumneavoastră totodată scări și schele de la marca noastră de performanță EUROKRAFTpro. Astfel, vă oferim doar produse fiabile și sigure. • Scări: pe lângă scările multifuncționale, pe care le puteți utiliza ca scări cu rezemare sau scări duble, dacă este necesar puteți găsi scări mobile sau scări cu mâner ergonomic de transport, „ergo-pad''. Dacă scările trebuie transportate frecvent, modelele pliabile și cu înălțime reglabilă reprezintă o posibilă soluție. Pentru greutăți mari există scări potrivite pentru sarcini grele.

 • Schele mobile: puteți transporta și depozita schelele noastre mobile în mod compact, fără a ocupa mult spațiu. Datorită mecanismelor simple de fixare, schelele mobile se asamblează foarte repede. Puteți filtra comod produsele în funcție de înălțimea de lucru, înălțimea schelei și înălțimea platformei.

 • Platforme de lucru: cei care lucrează mai mult timp la înălțime se simte mai bine pe o platformă lată de lucru decât pe fusceii înguști ai unei scări. Platformele noastre de lucru sunt disponibile cu diferite lungimi și lățimi, astfel încât să se poată munci relaxat pe ele.

 • Scări industriale: cu scările noastre industriale ajungeți rapid la posturile de lucru la înălțime și vă creați rute mai rapide. Fie pe șantier, la livrarea de mărfuri sau la utilaje, pe scările industriale ajungeți în siguranță sus, jos și treceți mai departe.

 • Scărițe: câteodată este nevoie de doar una sau două trepte pentru a ajunge la ceva. Iar acest lucru este posibil atât cu scărițe de design pliabile, pentru birou și bucătărie, cât și cu scărițe stabile din oțel, pentru companie și atelier.


Ghidurile noastre de achiziții oferă mai multe informații

Iar aici se regăsesc toate informațiile cu privire la standardul DIN EN 131 modificat.V-ar putea interesa și aceste produse:Scări duble | Scări cu trepte | Scări cu trepte | Suporturi pentru sprijinirea bicicletelor | Încărcătoare telescopice | Scări cu fuscei | Scărițe Altrex | Scări duble EUROKRAFTpro