Pereți despărțitori, separatoare

Descoperiți la kaiserkraft cea mai economică soluție pentru organizarea flexibilă a spațiului și locului de muncă: pereți despărțitori și separatoare mobile. Asamblați și modificați rapid, pereții individuali creează pe loc mai mult spațiu privat; zgomotele deranjante scad mult. Și mai multă izolare fonică înseamnă: concentrația este promovată eficient.

În categoria Pereți despărțitori, separatoare vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, eurokraft basic, magnetoplan, ANKE.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 164

Pereți despărțitori pentru birouri și separatoare de spații – este nevoie de intimitate!Ați încercat vreodată să purtați o discuție liniștită cu un client într-un birou deschis și aglomerat sau să vă concentrați în focul constant de telefoane care sună? Atunci, știți de ce pereții despărțitori și separatoarele de spații sunt unele dintre cele mai importante și ingenioase soluții pentru amenajarea modernă a birourilor. Fiindcă pereții verticali și paravanele mobile delimitează zonele de lucru din spațiile de birouri, astfel încât sunetul este izolat. Pereții despărțitori aduc mai multă liniște și ordine în munca zilnică din atelier și din sectorul industrial.Ce oferă pereții despărțitori și separatoarele de spații în companie?Pereții noștri despărțitori și separatoarele de spații din gama de produse pentru birou transpun conceptul încăperilor noastre modulare pentru hale mari de depozitare și producție, la nivel administrativ: acestea vă deschid posibilitatea de a adapta un plan deschis la nevoile dumneavoastră de spațiu și organizare, compensând în același timp dezavantajele structurilor de spații deschise:  • Lipsa de intimitate – de exemplu, în biroul deschis – se reduce cu ajutorul pereților despărțitori opaci și fonoabsorbanți.

  • Pereții verticali și paravanele elegante separă vizual încăperea și conferă liniște, fără a reduce deschiderea conceptului de proiectare.

  • Panourile de prezentare oferă o suprafață delimitată pentru prezentările companiei – de exemplu, inclusiv în cadrul aparițiilor la târguri.

  • Dacă cerințele privind spațiul și componențele echipelor se modifică în funcție de proiecte, pereții despărțitori mobili și separatoarele de spații, pe role, pot crea zone de lucru fără a fi nevoie să găsiți întâi o sală.


Astfel, pereții despărțitori reprezintă răspunsul modern la un mediu de lucru în schimbare. Cu separatoarele mobile de spații, mențineți flexibilitatea în ceea ce privește proiectarea, puteți separa, în doar câteva mișcări, o anumită zonă de lucru din birou și le puteți extinde sau micșora cu mobilier de lucru potrivit. În plus, creați un echilibru rezonabil între o atmosferă de lucru liniștită și muncă strânsă în echipă și, de asemenea, îndeplinesc cerințe importante pentru protecția muncii, în materie de izolare fonică.Ce pereți despărțitori există și ce modele sunt adecvate pentru ce?În orice caz, merită să alegeți din gama noastră de pereți despărțitori și separatoare de spații, în funcție de anumite criterii:  • Sticla (satinată) pentru pereți verticali și paravane creează combinația ideală de caracter reprezentativ, mai multă intimitate și un concept de spațiu deschis.

  • Sistemele de pereți despărțitori fonoabsorbanți premium sunt indispensabile, în special în birourile cu un volum ridicat de discuții. Printre acestea se numără birourile de call center, cele cu flux de clienți sau redacțiile.

  • Paravanele cu tapițerie textilă sau alți pereți despărțitori acoperiți cu materiale opace pot ascunde, de exemplu, suprafețele de depozitare inestetice dintr-un birou în plan deschis sau pot masca depozitul temporar de la standul din cadrul târgului.

  • Elementele individuale de pereți despărțitori pentru utilizare directă la birou asigură mai puțin zgomot (în timpul apelurilor telefonice), dar permit discuții intense între vecini. Acest aspect este esențial în cazul colaborării la proiecte.

  • Panourile de prezentare sunt în același timp separatoare de spațiu și o suprafață reprezentativă pentru imaginea companiei dumneavoastră. La târguri sunt la fel de populare precum panourile informative și memoboard-urile din birou.


Încă un sfat: mulți dintre pereții noștri despărțitori pot fi asamblați și conectați individual, pentru a crea un concept interior reușit – fără unelte. Din ghidul nostru de planificare pentru pereți despărțitori Connect puteți afla ce trebuie să aveți în vedere în acest sens.Există și separatoare de spații pentru zone de lucru sensibile, precum camere sterile sau ateliere?Separatoarele de spații și pereții despărțitori reprezintă o soluție modernă de interior, nu doar pentru birou, ci inclusiv pentru utilizare în atelier și industrie. Totuși, aceste variante trebuie să corespundă unor cerințe crescute în ceea ce privește realizarea suprafețelor, rezistența și totodată absorbția fonică.Aici aveți diferite opțiuni și puteți alege pereții noștri despărțitori industriali, din tablă perforată solidă, cu panou special pentru de izolație. Această soluție este ideală pentru delimitarea zonelor din atelier, în vederea protecției fonice. Dacă vreți să amenajați în mod flexibil un birou pentru hală sau altceva similar, în oferta noastră veți găsi și soluțiile potrivite de sisteme de pereți despărțitori.Dacă este nevoie de chiar mai multă personalizare sau aveți nevoie de soluții de pereți despărțitori pentru zone sensibile, precum o cameră sterilă, vă recomandăm să luați legătura cu departamentul nostru de servicii. Merită, inclusiv dacă aveți întrebări referitoare la gama noastră de produse. Chiar și dacă vreți să știți cum puteți implementa flexibilitatea în spațiul din compania dumneavoastră, folosind pereți despărțitori mobili, scaune și mese, avem un răspuns la îndemână.V-ar putea interesa și aceste produse:Cărucioare pentru tăvi | Vestiare de haine | Brațe pivotante | Covorașe de protecție | Gestionarea cablurilor | Casetiere cu sertare | Pereți despărțitori ANKE | Materiale de birou GBC