Deszăpezire

În fiecare an revine: deszăpezirea. Și ce necesită aceasta în fiecare an? O bună organizare – sub formă de material de răspândire, utilaj de distribuire și recipiente pentru materiale de răspândire. Acum puteți începe eliberarea de zăpadă. Și dacă iarna vine în forță, avem în program și utilaje de distribuire cu volum mare.

În categoria Deszăpezire vă oferim produse ale următoarelor mărci: CEMO, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, FLORA, PRESSOL.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
  • Nesustenabil (87)
  • Sustenabil (3)
Relevant
Număr articole: 90

Deszăpezire, utilaje de distribuire, material de împrăștiere: sunteți pregătit pentru sezonul poleiului?Deși iarna a fost blândă în unele părți ale țării, zăpada, gheața și riscul de alunecare apar de obicei mai repede decât sugerează buletinul meteo. În calitate de companie, aveți obligația să înființați un serviciu deszăpezire care să se ocupe de siguranță. Cei care s-au aprovizionat cu utilaje de distribuire, material de împrăștiere și cu recipientele aferente pot sta liniștiți. Aflați mai multe aici:
Pentru ce zone este responsabilă compania în ceea ce privește deszăpezirea?Zonele din imediata apropiere a întreprinderii, precum instalațiile exterioare nu sunt singurele în care este necesară deszăpezirea. Sunt incluse, de asemenea, aleile și căile publice de acces și drumurile din imediata vecinătate a sediului companiei dvs. Deși așa-numita obligație de siguranță a circulației rutiere revine în principiu municipalităților, acestea au voie să o transmită locuitorilor.Prin urmare, este întotdeauna o idee bună să aflați până unde se întinde zona dvs. de responsabilitate înainte să cadă primul fulg de nea. Pentru că aici, în caz de dubii, există riscul unor pretenții mari pentru daune de la părțile vătămate care – cel puțin din punctul dvs. de vedere – erau încă foarte departe de sediul propriu-zis al companiei. Luați măsuri de precauție acum – cu un utilaj de distribuire, cu materialul de împrăștiere corect și cu recipientele aferente!
Ce reguli se aplică pentru firme în ceea ce privește deszăpezirea?Siguranța în întreprindere este definită precis de lege în multe privințe. Însă acest lucru nu se aplică și în cazul deszăpezirii. Nu există texte legislative unitare în acest sens. Cu toate acestea, numeroase hotărâri judecătorești au stabilit un standard pe care trebuie să-l respectați. În plus, deszăpezirea este o parte integrantă a Regulamentului tehnic pentru locurile de muncă (ASR) – secțiunea Căi de circulație.În esență, regulile și sentințele stabilesc că dvs., ca antreprenor, trebuie să faceți tot ce este necesar pentru a minimiza riscul de accidente:  • Obligația de deszăpezire și de împrăștiere a materialului adecvat nu se extinde între orele 7 și 20 (privat), ci este determinată de condițiile de funcționare ale întreprinderii: deszăpezirea și împrăștierea materialului adecvat se efectuează cu o oră înainte ca primul vizitator/furnizor/client/angajat să ajungă în unitate.

  • Acest lucru este valabil pentru toate căile de circulație pentru autovehicule și pietoni.

  • Aveți dreptul de a omite părți individuale ale acestor căi de circulație, cât timp oferiți o alternativă cât mai sigură (și rezonabilă).

  • Clarificați în prealabil responsabilitățile în ceea ce privește deszăpezirea!

  • Puneți recipientele cu material de împrăștiere și mijlocele auxiliare pentru împrăștiere la îndemână în mai multe locuri de pe terenul întreprinderii, astfel încât să fie gata de utilizare.

  • Obligația dvs. privind siguranța nu se termină la intrarea în unitate. Și aici trebuie să minimizați riscul de accidente, de ex. amplasând covorașe de șters picioarele.


În ceea ce privește deszăpezirea, recipientele pentru material de împrăștiere, confecționate din plastic armat cu fibră de sticlă (GRP) și-au dovedit în mod deosebit eficiența. În acest scop am creat propriul nostru ghid de cumpărare. Utilajele noastre de distribuire vă ușurează munca pe suprafețele întinse situate în aer liber. Desigur, vă putem oferi și materialul de împrăștiere potrivit pentru deszăpezire!
Ce alți factori ar trebui să iau în considerare pentru mai multă siguranță în timpul iernii?Iarna riscurile de accidente sunt mai mari nu doar atunci când există gheață și zăpadă. Și combinația de frunze și ploaie poate crea riscul de alunecare. Așadar ar trebui să curățați frunzișul la fel de atent ca și zăpada.De asemenea, este important ca traficul pe și către terenul întreprinderii să fie reglementat într-un mod cât mai sigur. Puteți utiliza ca elemente auxiliare de ex. oglinzile rezistente pe timp de iarnă, pentru locurile cu vizibilitate redusă.În afară de aceasta, zăpada și gheața nu sunt periculoase doar la sol. Curățați și acoperișurile de zăpadă și asigurați-vă că băncile și mesele nu prezintă pericol de accidente.Sezonul de iarnă poate fi cu siguranță o provocare pentru siguranța activității din întreprindere. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu această sarcină – cu sfaturi la telefon și cu o gamă cuprinzătoare de produse. Descoperiți acum utilajele noastre de distribuire, materialul de împrăștiere și recipientele aferente!V-ar putea interesa și aceste produse:Cutii pentru unelte | Suport de scule | Dispozitive de tăiat suluri | Deszăpezire QUIPO | Suporturi pentru biciclete EUROKRAFT