Deszăpezire

În fiecare an revine: deszăpezirea. Și ce necesită aceasta în fiecare an? O bună organizare – sub formă de material de răspândire, utilaj de distribuire și recipiente pentru materiale de răspândire. Acum puteți începe eliberarea de zăpadă. Și dacă iarna vine în forță, avem în program și utilaje de distribuire cu volum mare.

În categoria Deszăpezire vă oferim produse ale următoarelor mărci: CEMO, eurokraft basic, eurokraft pro, FLORA, PRESSOL, Bio-Circle, Kärcher.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 72

Deszăpezirea – pentru siguranța operaționalăDeszăpezirea este obligatorie pentru întreprinderi – reprezintă un aspect important privind siguranța angajaților. De asemenea, având căi de acces curățate vă protejați și furnizorii și clienții. Datorită recipientelor pentru materialul de împrăștiere, sarea rămâne la îndemână, iar cu utilajele de distribuire o împrăștiați în mod eficient pe suprafețe. Cu modelele de mână puteți deszăpezi suprafețe mai mici – în schimb, folosind remorcile de distribuire, puteți curăța suprafețe mai mari în cel mai scurt timp.Deszăpezirea: obligatorie pentru întreprinderiPentru întreprinderi se aplică următoarea regulă: există o obligație de curățare și împrăștiere a materialului adecvat în zonele operaționale directe, cum ar fi în spațiile exterioare. Regulile de deszăpezire operațională se aplică în cazul punctelor de acces, precum și în cazul drumurilor publice și aleilor din jurul incintei companiei. Nu sunteți sigur unde se aplică regulile de deszăpezire în afara zonelor din incinta întreprinderii dumneavoastră? Atunci cel mai bine este să vă adresați autorităților locale. Ele vă pot oferi informații despre zonele exacte care trebuie curățate – iar dumneavoastră veți fi acoperit din punct de vedere legal.Ce reguli se aplică pentru întreprinderi în cazul deszăpezirii?Siguranța în cadrul unei întreprinderi este definită în lege prin mai multe aspecte. În cazul deszăpezirii nu există însă nicio lege unitară. Cu toate acestea, există obligația de siguranță a circulației rutiere pe terenul direct al întreprinderii. În Germania, aceasta se regăsește în Regulamentul tehnic pentru locurile de muncă (Die Technischen Regeln für Arbeitsstätten, ASR), la punctul Căi de circulație. În continuare vă prezentăm pe scurt cerințele exacte pe care le aveți de îndeplinit:  • Cu cel puțin o oră înainte de sosirea primului vizitator, furnizor, client sau angajat, terenul companiei trebuie curățat și trebuie împrăștiat materialul adecvat. Această operațiune devine foarte ușoară cu plugurile de deszăpezire pentru stivuitor cu furci.

  • Toate căile de circulație des folosite – fie parcurse cu mașina, fie pe jos – trebuie să fie acoperite suplimentar cu material antiderapant. Datorită remorcii pentru cărucioarele pentru împrăștierea sării potrivite pentru autovehiculele comerciale puteți asigura îngrijirea pentru suprafețe mai mari.

  • Puneți recipientele cu material de împrăștiere și mijlocele auxiliare precum lopețile de zăpadă și utilajele de distribuire la îndemână în mai locuri importante de pe terenul întreprinderii, astfel încât să fie gata de utilizare.

  • Datorită covorașelor pentru reținerea impurităților, puteți crește nivelul de siguranță în zonele de intrare ale întreprinderii dumneavoastră și să scădeți riscul de alunecare.


Recipientele cu material de împrăștiere din plastic armat cu fibră de sticlă (GFK) s-au dovedit deosebit de eficiente în privința deszăpezirii. În ghidul nostru de achiziție a recipientului cu material de împrăștiere din GFK am pregătit un rezumat pentru dumneavoastră privind informațiile despre acest produs. De asemenea, puteți cumpăra de la noi și materialul de împrăștiere potrivit.Întrebuințări practice pentru produsele pentru deszăpezireÎn punctele de acces și pe drumuri, oglinzile de trafic adecvate pentru iarnă contribuie la traficul în siguranță pe terenul întreprinderii. Ele îmbunătățesc vizibilitatea în zonele dificile. Folosind lopețile de zăpadă și altele asemenea, îndepărtați zăpada de pe adăposturi. Astfel reduceți riscul de accidente cauzat de încărcăturile de zăpadă.Aveți întrebări privind deszăpezirea în întreprinderea dumneavoastră sau doriți să fiți consiliat în legătură cu alegerea utilajelor de distribuire, a recipientelor cu material de împrăștiere și a materialului antiderapant? Atunci contactați-ne, iar echipa noastră prietenoasă vă va ajuta cu drag!
V-ar putea interesa și aceste produse:Cutii pentru unelte | Deszăpezire EUROKRAFTpro | Bănci | Îngrădiri și marcaje | Suporturi pentru biciclete EUROKRAFTpro