Seifuri

Fie că este vorba despre documente sau obiecte de valoare: lucrurile dumneavoastră de preț sunt păstrate în siguranță în seifuri. Descoperiți soluțiile de calitate superioară în ceea ce privește seifurile de uz comercial, la kaiserkraft – de la dulapul de valori independent, până la seiful încastrabil în mobilier.

În categoria Seifuri vă oferim produse ale următoarelor mărci: Safescan, C+P, eurokraft basic, DURABLE.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 44

Seifuri – pentru depozitarea în siguranță a documentelor și a obiectelor de valoareDoriți să protejați documente importante și obiecte de valoare împotriva accesului neautorizat? În acest caz, seifurile de calitate superioară reprezintă soluția potrivită de depozitare. În funcție de valorile pe care doriți să le depozitați și de spațiul de care dispuneți, sunt disponibile diferite modele. La kaiserkraft, vă oferim diverse variante de seifuri, cu niveluri de securitate diferite.Aspecte de siguranță importante la seifuriCele mai importante două aspecte de siguranță în ceea ce privește seifurile sunt protecția împotriva efracției și siguranța împotriva incendiilor. Așadar, seifurile și dulapurile de valori, inclusiv încuietorile și materialele, trebuie să poată face față pentru o anumită perioadă de timp unor influențe exterioare, precum violența.Această rezistență a seifurilor este definită în standardul european EN 1143-1, în unități de rezistență. În ceea ce privește dulapurile de siguranță pentru date, în care se păstrează suporturi importante de date, este necesară o rezistență ridicată suplimentară împotriva incendiilor și a apei de stingere (EN 1047-1). În schimb, pentru acte mai puțin importante sunt suficiente dulapuri de valori cu o clasă de siguranță mai mică.Alegerea seifurilor – cele mai importante criteriiÎn funcție de conținut, respectiv scopul de utilizare, pot fi luate în considerare diferite variante de seifuri. Dacă este vorba despre obiecte personale de valoare, seifurile încastrabile în mobilier sau dulapurile compacte de valori, din oțel, reprezintă o alegere foarte bună. Principalul lor avantaj este că pot fi integrate în mobilierul de birou existent. Mai mult decât atât, multe dintre aceste seifuri sunt adecvate pentru ancorare în perete. Acest lucru economisește spațiu și asigură discreție vizuală. Seifurile amplasate independent sunt o alternativă utilă, în special pentru numeroase documente și obiecte de valoare.Motivele legate de asigurare pot fi, de asemenea, relevante pentru alegerea unui seif. Companiile de asigurări au, de regulă, anumite condiții care trebuie îndeplinite. Printre altele, fixarea dulapului de valori reprezintă un criteriu important al polițelor.Pentru a face alegerea corectă, puneți-vă următoarele întrebări:  • Ce doriți să depozitați în seif? Cât de mare este volumul?

  • Ce grad de securitate este obligatoriu conform condițiilor de asigurare?

  • Preferați chei sau încuietoare electronice?

  • Unde și cum trebuie montat seiful?


Puteți afla informații importante suplimentare în ceea ce privește alegerea seifurilor și dulapurilor de valori, citind ghidurile noastre: ABC-ul pentru alegerea seifului potrivit și Ghidul pentru achiziția seifurilor.Ce se întâmplă cu seifurile scoase din uz?Dacă doriți să schimbați un seif vechi cu un model nou, folosiți serviciile practice cu privire la seifuri, pe care le oferim la kaiserkraft. Dacă sunteți interesați, contactați-ne. Vă explicăm tot ceea ce trebuie să știți în acest sens.V-ar putea interesa și aceste produse:Table de perete | Registre suspendate | Dulapuri înalte | Brațe pivotante | Containere de gunoi | Rafturi de birou Tojo | Casetiere Paperflow