Ciocane rotopercutoare și ciocane demolatoare

Pentru prelucrarea materialelor dure: ciocanele rotopercutoare sunt adevărate accesorii multifuncționale pentru lucrări de construcție. Grație funcției de dăltuire și găurire, cu ajutorul ciocanelor demolatoare puteți sparge cu ușurință zidăria și betonul. Fie că este vorba despre un ciocan rotopercutor cu mâner suplimentar sau un model cu trusă inclusă – descoperiți gama de produse din magazinul online kaiserkraft!

În categoria Ciocane rotopercutoare și ciocane demolatoare vă oferim produse ale următoarelor mărci: Bosch.

Ciocane rotopercutoare și ciocane demolatoare: pentru prelucrarea materialelor dureDe la beton dur și până la cărămizi solide: cu ciocanele rotopercutoare și ciocanele demolatoare puteți da găuri, fără probleme, în materiale rezistente. Acestea trec chiar și prin piatră și metal. Sculele electrice profesionale au multă putere și vă scutesc astfel de forță.Ciocanul rotopercutor: când se utilizează?O mașină de găurit cu percuție se bazează pe o combinație între impact mecanic și contrapresiunea utilizatorului. În schimb, un ciocan rotopercutor are un mecanism de impact. Grație unei mișcări axiale și a unei energii de percuție de aproximativ 3,2 jouli, ciocanul demolator intră aproape singur în piesa de prelucrat. Prin urmare, utilizatorii nu trebuie să aplice presiune, ci doar să ghideze cu precizie mașina. Pentru materiale deosebit de dure, precum betonul armat sau zidăria, un ciocan rotopercutor este alegerea potrivită – fiindcă acesta reduce apariția oboselii angajaților dumneavoastră. Mai mult decât atât, este adecvat pentru lucrări de dăltuire.Cumpărați ciocane demolatoare: ce trebuie avut în vedere?Pe lângă forța de impact, numărul de rotații în gol și grosimile posibile de găurire sunt decisive pentru alegerea ciocanelor rotopercutoare. Mai mult decât atât, scula trebuie aleasă astfel încât să fie potrivită pentru suprafața prelucrată. Un ciocan demolator este adecvat dacă doriți să găuriți sau dăltuiți în zidărie, lemn sau metal.În plus, se recomandă un echipament de protecție. Purtați protecții oculare. Astfel vă protejați împotriva prafului care se ridică și resturilor de material. Dacă metalul accesoriului de pe ciocanul rotopercutor lovește cu forță în piatră, se creează și zgomot. De aceea se recomandă, de asemenea, protecție auditivă.Doriți să primiți consiliere privind alegerea ciocanelor rotopercutoare și demolatoare? Vă ajutăm cu plăcere – Contactați-ne.
V-ar putea interesa și aceste produse:Mașini de găurit și mașini de găurit cu percuție | Aspiratoare | Polizoare unghiulare | Instrumente pentru tăiere metal | Pantofi de siguranță