Scări industriale

Scările industriale sunt adevărate echipamente multifuncționale: ele asigură o urcare comodă și simultan accesul sigur spre uși, acoperișuri plate, mașini etc. Iar acolo unde se lucrează cu scule, scările industriale oferă spațiu suficient de călcare și staționare. La cerere primiți dimensiuni intermediare și structuri speciale – contactați-ne!

În categoria Scări industriale vă oferim produse ale următoarelor mărci: MUNK.

Scări industriale – siguranță treptată.Scările industriale reprezintă elemente importante ale unui flux de lucru optim, în multe companii. Lucrările de curățenie, întreținere și mentenanță a clădirilor sau utilajelor pot fi realizate doar cu ajutorul unui acces în siguranță. Folosind treceri cu trepte, se pot amenaja inclusiv scurte trasee, fiindcă angajații pot trece peste instalație, în loc să o ocolească.Pentru scări cu trepte și scări industriale, care fac posibil accesul sau trecerea la un al doilea nivel sau un utilaj, se aplică standardul DIN EN ISO 14122. Conform DIN 18065, scările industriale nu sunt adecvate pentru scopuri rezidențiale.Ce face ca scările industriale să fie sigure?Regulile tehnice relevante pentru scările industriale asigură angajaților dumneavoastră siguranță la fiecare nivel în timp ce le utilizează. Ar trebui să aveți în vedere următoarele puncte care rezultă din standardul DIN EN ISO 14122, atunci când alegeți următoarea dumneavoastră scară sau trecere:  • Scările industriale sunt realizate adesea cu un unghi de înclinare de 45 de grade. Totuși, în cazul scărilor cu trepte, care conferă acces la utilaje, este permis un unghi de înclinare mai mare de 45 de grade, până la 75 de grade. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu depășiți 60 de grade.

  • Scările industriale cu o înălțime de urcare ce depășește 500 mm și cu un spațiu lateral lângă montant ce depășește 120 mm lățime, trebuie să aibă cel puțin o mână curentă pe această latură. În cazul unei lățimi de acces de peste 1200 mm, trebuie să existe câte o mână curentă pe ambele laturi. În principiu, două balustrade oferă mai multă siguranță. Puteți găsi mâini curente suplimentare alături de produse, în categoria „Accesorii / Piese de schimb''.

  • Treptele trebuie să fie realizate astfel încât să permită scurgerea lichidului; acest lucru este asigurat, în funcție de domeniul de utilizare, prin rifluri, profilare sau profiluri perforate.

  • Suprafața treptelor trebuie să fie antiderapantă.


Ce scări industriale vă putem oferi?Scările industriale, precum toate celelalte scări și schele din magazinul nostru, sunt supuse unor verificări de calitate și inspecții de siguranță stricte. Produsele noastre îndeplinesc toate standardele aplicabile.La noi găsiți poduri de trecere și scări industriale din oțel și aluminiu, pentru interior și exterior. Pur și simplu faceți clic pe produsul dorit și filtrați în funcție de înălțimea necesară, numărul de trepte, lungimea sau greutatea. Apoi, combinațiile potrivite sunt marcate colorat automat. Dacă aveți nevoie de mărimi intermediare sau construcții complet personalizate, vă rugăm să ne contactați telefonic. Colegii noștri din cadrul diviziei de service vor încerca, cu plăcere, să procure modelul potrivit pentru dumneavoastră.V-ar putea interesa și aceste produse:Stivuitoare telescopice | Scări cu trepte | Scări | Scări cu fuscei | Scări din aluminiu | Scări duble | Scărițe Altrex | Scări duble EUROKRAFTpro