Taburete cu role

Accesorii multifuncționale practice: taburetele cu role sunt scărițe stabile, pe care se poate sta și jos. Grație formei lor rotunde, modelele se pot deplasa cu ușurință la locul de utilizare dorit. Fie în depozit sau în birou, cu ajutorul unui taburet cu role și scăriță ajungeți fără probleme la cea mai înaltă poliță din dulap sau raft. De la taburetele cu role pentru atelier și până la taburetele de lucru: descoperiți selecția în magazinul online de la kaiserkraft!

În categoria Taburete cu role vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Twinco.

Taburete cu role: ajutoare flexibile și stabileTaburetele cu role și scăriță sunt ajutoare compacte, fiind în același timp scărițe mobile și scaune. Modelele au role cu arcuri și pot fi astfel împinse confortabil până la locul de utilizare. Dacă taburetul este sub sarcină, rolele se blochează și prin urmare, stă în siguranță pe loc. Un inel gros din cauciuc, în partea inferioară, fixează suplimentar taburetul din tablă de oțel pe podea.Suprafața lată și antiderapantă a taburetelor cu role și scăriță oferă stabilitate. Astfel, puteți scoate din rafturi, în siguranță, documente sau alte produse. Atunci când coborâți de pe taburet, rolele se desfac din nou. Ca atare, accesoriul ingenios rulează iar, fără probleme, pe toate suprafețele – inclusiv mochete.În ce zone operaționale sunt utile taburetele cu role?Grație flexibilității lor, taburetele cu role sunt versatile. În atelier și în sectorul industrial ele reprezintă o completare potrivită a scărițelor. Fiindcă pot fi deplasate ușor, pe role, până la locul de utilizare dorit. În plus, taburetele cu role ocupă puțin spațiu. Astfel, se pot depozita în mod compact, atunci când nu sunt folosite.Taburetele cu role și scărițe sunt ajutoare ingenioase inclusiv în birou. Ele reprezintă alternative practice ale scărilor duble. În felul acest, angajații dumneavoastră pot scoate din rafturi sau sorta în ele bibliorafturile și instrumentele de lucru – fără a fi nevoiți să aducă scara din magazie și să o instaleze.Cumpărați taburete cu role de la kaiserkraftConsultanța și serviciile sunt firești la kaiserkraft – fie pentru instrumente de lucru sau amenajări complete ale depozitelor. Dacă aveți întrebări despre oferta noastră sau doriți asistență în vederea alegerii taburetelor cu role, contactați-ne. Vă ajutăm cu plăcere mai departe, în scris sau telefonic!
V-ar putea interesa și aceste produse:Gestionarea cablurilor | Covorașe de protecție | Casetiere cu sertare | Cărucioare pentru tăvi