Piese de schimb

Chiar și cel mai bun aparat are nevoie câteodată de piese de schimb. Dacă acestea lipsesc, situația poate deveni dureroasă: fie costă timp pentru a le găsi, fie bani pentru a le comanda. Aici găsiți tot ceea ce vă trebuie!

În categoria Piese de schimb vă oferim produse ale următoarelor mărci: Kärcher, starmix, Hailo, MUNK, Bio-Circle, eurokraft pro, ZARGES, hofe, SCHULTE, Sprintus, IBS Scherer, meychair, SÖHNGEN, VAR, Wolf.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 689

Piese de schimb – lucruri care dor cu adevărat, atunci când lipsescPiesele de schimb sunt o chestiune delicată. Dacă sunt disponibile, nu sunt remarcate. Dar dacă lipsesc, rutina zilnică poate scăpa puternic de sub control. În cele din urmă, la ce vă ajută cea mai bună încuietoare, dacă nu mai aveți cheia pentru a o descuia? Ce rost are un cărucior elevator cu furci, electric, dacă sistemul de control al vitezei și-a dat duhul și ce vă faceți dacă furtunul de la aspiratorul dumneavoastră este defect și nu mai puteți aspira? Tocmai! Lipsa anumitor piese de schimb înseamnă durere pentru dumneavoastră, deoarece fie trebuie să le căutați, fie să le comandați – ambele durează. Iar asta este exact ceea ce trebuie evitat. Fiindcă noi ne dorim ca dumneavoastră să fiți întotdeauna echipați cu tot ce este mai bun – și de aceea tratăm cele mai minore lucruri ca fiind ceva valoros!
Piese de schimb pentru multe domenii de utilizareAici, în magazinul nostru online, găsiți toate piesele de schimb de care aveți nevoie: începând cu șuruburi, știfturi de asigurare și suporturi pentru polițe pentru dulapurile dumneavoastră, la role pentru scaune de birou, mânere pentru lize de transport și capace pentru jantele roților, pompe, roți și baterii pentru elevatoare, cărucioare elevatoare și mașini de măturat, filtre pentru aspirator, mănuși sau sau sau. Pe scurt, aici găsiți tot ceea ce nici știați că există – chiar și suporturi pentru picioare de scară!Dacă aveți întrebări cu privire la produsele noastre sau căutați o anumită piesă de schimb, vă rugăm să ne contactați – vă ajutăm întotdeauna, cu mare plăcere, în continuare!