Dulapuri de birou

Ordinea din birou poate fi din când în când și lipsită de birocrație. La ce ne referim? Pur și simplu – noi nu vă impunem nicio cerință pentru alegerea dulapurilor dumneavoastră de birou. Puteți decide în funcție de preferințele dumneavoastră, în cele din urmă știți cel mai bine ce vă trebuie.

În categoria Dulapuri de birou vă oferim produse ale următoarelor mărci: mauser, C+P, eurokraft pro, BISLEY, eurokraft basic, Paperflow, Wolf.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 335

Apărătorii ordinii: dulapurile de birouBirou, casetieră mobilă, raft și dulap. Cvartetul de bază al mobilierului de birou nu poate fi conceput fără dulapul de birou. Și nu doar ca un dulap pentru acte, supradimensionat, cu înălțime pentru șase bibliorafturi și cinci polițe. Dulapurile de birou au rol de mobilier de depozitare cardinal, ele asigură structura și ordinea în birou, indiferent de dimensiune, aspect sau caracteristici structurale.Fie ca jucător individual sau o vedetă de serie: design și tehnologie pentru toate gusturile.Comercializăm dulapuri de birou de la furnizorii de top de pe piață, pentru bugete mici și mari. Designul, materialul și aspectul modelelor pe care le oferim creează posibilitatea să vă integrați, de exemplu un dulap pentru acte în colecțiile de mobilier de birou existente sau să vă completați amenajarea actuală a biroului cu dulapuri potrivite.Panouri aglomerate din lemn, melaminate, cu decor de arțar, fag sau nuc, alb clasic sau gri deschis, ori tablă de oțel masivă, vopsită în culori RAL precum gri antracit sau albastru ultramarin – ce design doriți? Aproape că nu există limite: de la dulapul de pardoseală mobil, la dulapul din oțel cu uși ignifuge și modelul cu uși cu canaturi, cu 4 polițe și uși cu geam transparent, există câte ceva pentru fiecare necesitate. Vă doriți flexibilitate în ceea ce privește dulapurile dumneavoastră de birou? Grație picioarelor din plastic, care pot fi ajustate individual pe înălțime, echilibrarea pe podele denivelate nu reprezintă o problemă. În cazul dulapurilor cu model perforat, înălțimile polițelor pot fi modificate individual, la distanțe de 32 de mm.Oh, da, siguranța este bineînțeles cerința fundamentală, inclusiv pentru date sensibile. Într-un dulap din tablă de oțel, cu încuietoare în trei puncte, precum și cu broască de siguranță cu cilindru rotativ cu cilindru cu nucleu interschimbabil, documentele dumneavoastră ar fi desigur pe mâini bune. Iar pentru că tot a venit vorba, fără îndoială la kaiserkraft găsiți inclusiv dulapul pentru registre suspendate, pentru depozitarea corespunzătoare a fișelor pacienților dumneavoastră.Când nu e destul loc pentru uși batante: dulapuri cu uși glisante, dulapuri cu obloane. Și multe altele.În cazurile în care suprafața este limitată, obloanele sau ușile glisante rezolvă problema de spațiu pe care o cauzează razele de deschidere ale ușilor batante. Așadar, ne-am ocupat de dulapurile de birou, însă în ofertă mai avem pentru dumneavoastră numeroase alte articole utile din categoria de produse pentru birou – aveți nevoie de ceva? Contactați-ne, vă echipăm noi.V-ar putea interesa și aceste produse:Dulapuri cu compartimente cu încuietoare | Cutii din aluminiu | Depozitare pentru chei | Vitrine de perete | Dulapuri de prim ajutor | Rafturi cu polițe | Dulapuri de vestiar EUROKRAFTpro