Cărucioare pentru cumpărături

Cumpărături pentru profesioniști: cu ajutorul cărucioarelor noastre pentru cumpărături, achiziția de echipamente de lucru devine o experiență plăcută pentru comerțul en-gros și sectorul industrial.

În categoria Cărucioare pentru cumpărături vă oferim produse ale următoarelor mărci: Kongamek, HelgeNyberg, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 22

Alegerea potrivită pentru companiiAtunci când spunem cărucior de cumpărături, ne referim desigur la altceva decât cel clasic din supermarket. Cărucioarele industriale de transport oferă calitate profesională, funcții specializate și compatibilitate de specialitate. Ce înseamnă asta? Vă dezvăluim cu plăcere!Prin ce anume se disting cărucioarele industriale de cumpărături pentru comerțul en-gros și altele similare?Variantele industriale sunt deopotrivă echipamente de transport și cărucioare pentru pregătirea comenzilor. Sub formă de cărucioare etajate sau cărucioare cu platformă, ele aduc comenzile, cumpărăturile profesionale sau materialele de producție, în mod sortat și cu o capacitate suficientă de încărcare, la următorul punct de prelucrare. Indiferent dacă este vorba despre casieria din magazinul de specialitate sau postul de lucru din atelier. Variantele pentru sectorul industrial trebuie să permită mai multe decât produsele similare pentru cumpărăturile alimentare și prin urmare, oferă mai multe:  • Capacități portante ridicate în orice versiune

  • Roți și role agile pentru manevrabilitate pe culoarele înguste din depozite

  • Direcție ergonomică

  • Rezistență ridicată la intemperii și uzură

  • Opțiuni de sortare prin diferite polițe, coșuri și altele similare


Ce utilizări suplimentare există pentru companii?Nu sunteți o companie de comerț en-gros sau care comercializează produse de specialitate? Chiar și așa, acești camarazi agili sunt adecvați pentru societatea dumneavoastră. Cărucioarele etajate cu design elegant sunt practice, de asemenea, pe post de cărucioare de servire sau cărucioare cu blat de lucru pentru ospitalitate și catering. Un cărucior cu platformă, cu coșuri, este perfect pentru distribuirea coletelor și a corespondenței. La fel ca și în cazul tuturor celorlalte echipamente de transport din gama noastră, produsul se adaptează companiei.Ce trebuie avut în vedere în cazul folosirii în spațiile comerciale?Chiar dacă o capacitate mai ridicată de încărcare și o suprafață mai mare de transport sunt întotdeauna o idee bună, sortimentul dumneavoastră și amenajarea spațiilor comerciale determină alegerea cărucioarelor.  • Dacă, în calitate de magazin de materiale de construcții și accesorii, oferiți atât produse mari, cât și piese de mici dimensiuni, este util să aveți două variante diferite.

  • Dimensiunile ar trebui alese astfel încât clienții să se poată deplasa fără efort printre rafturi, fără a bloca drumul unii altora sau fără să fie nevoie să execute manevre complicate.

  • De asemenea, este nevoie să păstrați spațiu suficient la intrare și ieșire pentru ajutoarele de cumpărături. Multe variante se pot introduce unele în altele, însă în cazul variantelor cu parapete, al cărucioarelor etajate și al coșurilor din grilaj, acest lucru nu este posibil.


Tratați coșurile de cumpărături ca fiind elemente importante în fluxul dumneavoastră de lucru și analizați cu atenție fluxul de marfă înaintea achiziției. Cu ajutorul rezultatelor acestei analize, vă oferim cu plăcere sprijin în alegerea produselor potrivite. Pur și simplu contactați-ne în acest sens.