Sisteme de panouri perforate

Acum se sistematizează ordinea – cu sisteme de panouri perforate. Astfel, puteți crea, în mod rapid și practic, mai multă ordine la locul de muncă. O soluție bună pentru depozitarea practică și vizibilă a materialelor de lucru, sculelor și pieselor de mici dimensiuni.

În categoria Sisteme de panouri perforate vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, LISTA, ANKE, RAU, eurokraft basic, Treston.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 70

Principiul ordinii verticale – sisteme de panouri perforatePermiteți-ne să vă chemăm la ordine. Cu sistemele de panouri perforate de la kaiserkraft vă stau la dispoziție module de depozitare de neegalat pentru comerț, atelier și industrie. Pe cât de simple, pe atât de bune: un panou din tablă de oțel, vopsit în câmp electrostatic, cu model perforat, păstrează uneltele la îndemână sau prezintă articolele la nivelul ochilor. Cum funcționează? Numeroase suporturi și recipiente fixează obiectele pe o matrice de orificii pătrate sau rotunde, pe sistemul de panouri perforate. Iar acesta este rezultatul: accesul ușor la materialele de lucru clar organizate crește productivitatea angajaților dumneavoastră.Un univers de accesorii practice face ca sistemele de panouri perforate să fie atât de valoroaseUn banc de lucru devine o unitate funcțională abia odată cu un sistem de panouri perforate. La kaiserkraft găsiți panouri perforate de diferite formate, cu o lungime de până la 2019 milimetri. Punctul forte al conceptului constă în gama inteligentă de accesorii, realizată în funcție de nevoile specifice din zona de producție sau mentenanță. Pe lângă suporturile fabricate special pentru mașina de găurit sau distribuitorul de bandă adezivă, în magazinul nostru online vă oferim seturi de suporturi pentru unelte de până la 74 de piese, pentru montaj ușor. În plus, cleme, cârlige, știfturi de prindere – la care adăugăm recipiente de depozitare pentru piese de mici dimensiuni sau șine pentru susținerea cutiilor dumneavoastră de depozitare deschise. Iar dacă doriți să aveți la îndemână, lângă sistemele de panouri perforate, recipiente pentru lichide sau pachete voluminoase utilizate frecvent: pe panoul perforat se poate înșuruba o poliță din tablă de oțel sau un coș de sârmă – perfect.Sisteme de panouri perforate ca separatoare de spații, panouri perforate pentru echipamente mobile de atelierFiind pregătite pentru utilizare pe ambele părți și cu posibilitate de extindere, paravanele noastre din panouri perforate sunt ideale ca separatoare de spații. Tocmai aici este foarte avantajos că puteți alege din patru culori RAL, asortate condițiilor de la locul de utilizare prevăzut. Pe lângă prinderea de bancul de lucru, recomandăm varianta pentru masă, în special atunci când vine vorba despre depozitarea ordonată a pieselor de mici dimensiuni. Pentru utilizare mobilă este ideal panoul perforat pentru echipamente modulare de atelier. Iar ceea ce, din motive de siguranță, trebuie păstrat în spatele ușilor închise, își găsește locul în dulapurile noastre pentru unelte. Căutați ceva special? Atunci, contactați-ne. Vă stăm la dispoziție și vă oferim cu plăcere consultanță.V-ar putea interesa și aceste produse:Depozitare pentru chei | Mașini de tăiere | Covorașe din cauciuc | Scări duble | Covorașe ESD | Ventilatoare de tavan | Unelte VIGOR | Bancuri de lucru TRESTON