Vopsea de marcaj

Se ia vopseaua de marcaj sau spray-ul de marcaj și un cărucior de marcaj și se poate începe: un circuit în jurul terenului de fotbal, o cursă prin depozit sau un drum în jurul șantierului. Punctele importante pot fi marcate atât de simplu și de confortabil. Aici regăsiți și vopsea de marcaj pentru hale, aparate manuale pentru marcaj și seturi complete de marcaj cu vopsea.

În categoria Vopsea de marcaj vă oferim produse ale următoarelor mărci: Ampere.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 55

Vopsea de marcaj și spray de marcaj – fără mare artă, dar cu mare siguranță!Nu trebuie să fiți un al doilea Picasso sau Van Gogh pentru a face o impresie durabilă cu vopsea. Cel puțin, dacă este vorba despre siguranța operațională și orientarea în compania dumneavoastră. În acest caz sunt necesare doar câteva linii bine trasate pentru a oferi o orientare clară și sigură pentru persoane, utilaje și echipamente de transport – puteți realiza acest lucru, de exemplu, cu spray-urile de marcaj de la kaiserkraft. Vă dezvăluim ceea ce contează în această privință.
Ce vopsea sau spray de marcaj se potrivește unde?Oamenii au învățat să reacționeze într-un anumit fel la anumite culori. Iar dumneavoastră puteți beneficia exact de acest lucru în companie. Așadar, liniile de vopsea nu reprezintă doar o soluție pe termen lung pentru podelele halelor sau în spații exterioare, ci economisesc totodată mult spațiu și reduc nevoia de indicatoare, semnalizatoare sau îngrădiri.Orice linie roșire și suprafață hașurată ca atare transmite un singur semnal observatorului: stai, stop, până aici și nu mai departe! Culoarea galbenă de marcaj și-a dovedit eficiența în locuri precum depozite, deoarece are un efect contrastant puternic și mai mult decât atât, atrage atenția. De aceea, liniile galbene reprezintă cea mai bună alegere pentru delimitarea trotuarelor și căilor de deplasare, pentru poziționarea rafturilor și utilajelor sau pentru demarcarea zonelor.Albul este nuanța traficului rutier și de aceea, este utilizată în special în spații exterioare – sau pentru marcarea halelor sau a zonelor pentru vizitatori. Iar dacă vreți să evidențiați, de asemenea, alte zone, să acoperiți marcaje vechi sau dacă aveți nevoie de un alt contrast, noi vă putem ajuta și în această privință.
Acționați pe termen lung cu vopsea și spray-uri de marcajNu este un secret faptul că vopseaua de marcaj joacă un rol important în ceea ce privește siguranța în companie. Și nici faptul că cel mai bine trasați liniile drepte cu dispozitivele de marcare corespunzătoare.Cât de importantă este calitatea vopselei de marcaj în sine se dovedește, în general, pe termen lung. În cele din urmă, aveți lucruri mai bune de făcut decât să retrasați liniile după fiecare ploaie sau curățare în profunzime a podelelor halelor. De aceea, la kaiserkraft găsiți vopsea optimizată pentru uz industrial și comercial, cu rezistență extrem de ridicată la abraziune și împotriva multor substanțe chimice. Putem să vă sfătuim în această privință? Contactați-ne.V-ar putea interesa și aceste produse:Aspiratoare | Concasoare | Containere de gunoi | Suporturi pentru saci de gunoi | Aspiratoare de podea | Basculante | Grilaje de îngrădire Rubbermaid | Profiluri pentru protecția marginilor SHG